Endnu en donation til et nyt foreningshus i Aabybro

Arkivbillede

Det går stærkt med donationer til det nye Aabybro Foreningshus, der stadig er delvist på tegnebrættet. Der er gang i en større indsamling, hvor målet er at indsamle 2.000.000 kr. til at etablere faciliteter, der samler forskellige sportsaktiviteter samme sted.

Bestræbelserne på at få et nyt foreningshus kræver en egenfinansiering på 2 mio. kr., og både private og virksomheder bidrager gladeligt med donationer. Planen er at samle forskellige sportsaktiviteter omkring det allerede etablerede Aabybro IF-anlæg. Nogle af de faciliteter, der skal opføres, omfatter løbestier, petanque-baner, padel-tennis, fodboldbaner, cykelstier, minigolf, outdoor-fitness og mange andre ting. Udover de mange idrætsfaciliteter, er det planen, at der skal etableres bygninger, som kan agere samlingsssted for de mange aktiviteter.

-- annonce ---

Den nyeste donation til projektet er fra Pia Kjær Thomsen og Serpia Salmon ApS, som lyder på hele 25.000 kr. Pia Kjær Thomsen kontaktede arbejdsgruppen og fortalte, hvordan hun selv har været glad for at kunne være en del af et foreningsliv, da hun var barn, og det er en af grundende til, at Serpia Salmon har støttet projektet med det flotte beløb.

Vil du gerne selv være med til at støtte en aktiv fremtid og løfte projektet? Du kan kontakte nr. 22147551 eller sende en mail til aabybroforeningshus@hotmail.com.

Du kan i øvrigt læse mere om projektet på aabybroforeningshus.dk eller på Facebook-siden Aabybro Foreningshus.

Disse foreninger støtter op om projektet:

Aabybro Borgerforening

Børns Voksenvenner

C-Holdet

Aabybro HK – LykkeLiga

Aabybro IF (Fodbold)

Sportsfiskerklubben Nedre Ryå

Aabybro Handels- og Erhvervsforening

Aabybro Svømmeklub

OplevDitAabybro

Aabybro Private Pasningsordning

Ældre Sagen

Ældre i Bevægelse

Team Væltepeter

ROFL-run