Dagens 4-1 sejr sender Jammerbugt FC på første pladsen

Lasse Storvang
Lasse Storvang Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Foråret blev skudt i gang på bedste vis med en sikker 4-1 sejr hjemme over Næsby i en af tre udsatte kampe fra efteråret. De tre point sendte Jammerbugt FC til tops i tabellen.

Selvom det var svært at ønske sig mere fra forårspremieren, så var der dog en enkelt stor mangel. Men det var udenfor banen, hvor den vanlige opbakning fra tilskuerne var savnet. Den del må vi desværre vente på lidt endnu.

Inde på banen måtte vi denne dag også vente lidt på det gode spil. Ganske som det har sig for vane for en premierekamp, startede opgøret lidt nervøst og uden hverken værter eller gæster tog kontrol over kampen. Som minutterne gik begyndte niveauet i spillet med bolden, og ikke mindst kampens intensitet dog at stige.

Efter 25 minutter kom kampens første store chance. En dobbeltchance til Jammerbugt FC’s venstreback, Mads Larsen, som bagerst i feltet blev afvist tæt under mål i to omgange. Gæsterne kom tættest på via et frispark udenfor feltet minutter senere.

Mod slutningen af de første 45 minutter var også Bardhec Bytyqi tæt på, men det forblev målløst i 1. halvleg. Til gengæld kom der gang i scoringerne efter pausen. Og så gik det hurtigt.

Allerede to minutter inde i 2. halvleg blafrede nettet i det kølige forårsvejr. En returbold dumpede ned lige uden for feltet og her flugtede Michael Stokbro med et brag 1-0 målet i kassen.

Minuttet senere var Sead Gavranovic tæt på at øge med endnu en scoring. Den kom i stedet fem minutter inde i 2. halvleg, da Lasse Storvang i et overlap sendte Max Møller afsted mod mål. Her bankede den unge offensiv spiller bolden ind til 2-0 via undersiden af overliggeren.

Kampen virkede lukket og Jammerbugt FC trykkede på for yderligere en scoring. Men da presset på gæsterne aftog en smule midtvejs i 2. halvleg, stod det så pludselig 2-1. Det var blevet gæsternes tur til at banke en returbold i kassen fra distancen, og med reduceringen var kampen pludselig åben igen.

Der gik dog ikke meget mere end fem minutter før Jammerbugt FC igen fik lukket kampen ned, og denne gang var der ingen vej tilbage for fynboerne.

Sead Gavranovic sendte lynhurtige Max Møller i dyben. I feltet afdriblede Max Møller en Næsby mand og lagde bolden tilrette, inden han sendte den i det lange hjørne til 3-1.

En håndfuld minutter senere blev det også 4-1 til et velspillende hjemmehold. En vågen Viktor Ahlmann fangede et tøvende Næsby forsvar og erobrede bolden for sekunder senere at sende den fladt i mål til kampens slutresultat. Dermed var forårets første tre point i hus efter en kamp, hvor Jammerbugt FC dominerede især 2. halvleg – og hvor der blevet givet debut i den blå trøje til både Issah Salou og Elie Gindo.

Jammerbugt FC er dermed fortsat ubesejret i denne sæsons 2. division og kan nu snuppe en uge på 1. pladsen, inden der den kommende weekend er topopgør hjemme mod Boldklubben Frem.

Jammerbugt FC – Næsby Boldklub: 4-1 (0-0)
48’ 1-0 Michael Stokbro, Jammerbugt FC
52’ 2-0 Max Møller, Jammerbugt FC
66’ 2-1 Marcus de Claville, Næsby Boldklub
74’ 3-1 Max Møller, Jammerbugt FC
79’ 4-1 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Michael Stokbro (Glenn Rask), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen (Emil A. Nielsen) – Sead Gavranovic, Christian Rye, Issah Salou, Bardhec Bytyqi – Max Møller (Elie Gindo), Lasse Storvang (Viktor Ahlmann). Ikke benyttet: Simon Jensen, Magnus Nielsen.