Ny trappe øger sikkerheden hos vinterbaderne på Gjøl

Allan Bach står klar til at klippe et røde bånd til badetrappen. Der var fyldt godt op på vinterbadernes badebro, da deres nye trappe blev indviet. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Ny trappe øger sikkerheden hos vinterbaderne på Gjøl

Blæsten gik frisk over Limfjordens vande, da vinterbaderne på Gjøl indviede deres nye trappe.

Trappen er halvanden meter bred og erstatter en gammel trappe, der var smal og meget stejl. Med den nye trappe, bliver det lettere at komme i vandet og lettere at komme op igen. – og der er plads til at to eller flere kan tage hinanden under armen op og ned ad trappen. 

  • Især når det bliver rigtig koldt, er det en fordel at flere kan komme i vandet på én gang, ellers har vi været nødt til at gå i vandet én ad gangen, forklarer formanden for vinterbadeklubben, Bente Bjørn.
  • Op til jul og nytår kommer der sædvanligvis også nogle skoleklasser fra forskellige skoler og ungdomsskolen med mange elever på en gang, så det er skønt for dem, at de kan følges ad i stedet for at gå i vandet en efter en.

Den nye trappe er lavet i Thisted af CSK Stålindustri, og Norlys Vækstpulje har bevilget 50.400 kroner til trappen og montage på vinterbadernes badebro.

Norlys Væktspulje har bidraget til den nye trappe hos vinterbaderne på Gjøl Havn. Indvielsen blev fejret med bobler og hjemmebagte småkager. Foto: Privat

Formanden for Norlys Vækstpulje Nyfors, Allan Bach, deltog i indvielsen og klippede det røde silkebånd ved indvielsen. Og der var straks en flok vinterbadere, som spadserede ned ad trappen og ud i Limfjorden.

Allan Bach glæder sig over, at pengene fra vækstpuljen kommer ud og er til gavn og glæde for medlemmerne i de lokale foreninger.

Formålet med den nye og bredere trappe er blandt andet at øge sikkerheden ved badning på den måde, at det bliver lettere at hjælpe hinanden op, hvis nogen skulle blive dårlig i vandet.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn