Sådan kan du bruge din crossbody

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Sådan kan du bruge din crossbody

En taske kan leve mange liv, og kan også have mange forskellige funktioner i det samme liv. Hvis du savner styleinspiration, kan du i denne artikel få bud på, hvordan du også kan bruge din smarte crossbody!

En håndtaske om skuldrene

Der findes adskillige typer af en crossbody. Den anerkendte tasketype har altid været på mode, både som meget klassisk og elegant men også som en taske, der var mere upoleret og sporty. Crossbodyen har haft de fleste typer af udtryk gennem tiden, og du kan derfor finde en taske, der matcher dine behov i en crossbody!

Denne type taske kan du bruge som en klassisk håndtaske. Hvis dit outfit ikke skal ruineres af en strop tværs hen over kroppen, kan du tage stropperne af og nyde de mange rum, at du ikke behøver at have lommer i din flotte kjole og samtidig være fri for stropper eller lange håndtag. 

Helt modsat kan en lang strop være fedt at have over skulderen til et outfit, der skal være både stilfuldt og afslappet i udtrykket. 

Crossbody som en rygtaske 

Du behøver ikke at bære din crossbody på traditionel vis. Det er nemlig også muligt at bruge din crossbody som en taske, du har på ryggen eller som en bæltetaske!

Du kan finde tutorials på nettet, der viser dig, hvordan du skal krydse stroppen for at opnå en rygtaske, du kan bruge som en minirygsæk til en dag, hvor du har brug for at have begge hænder fri. Helt samme behov kan du få opfyldt med din crossbody rundt om maven. Her kan den også gemmes væk under en trøje, hvis du befinder dig i udlandet og ønsker at beskytte dine genstande så godt som muligt mod tyveri i gaderne. Det kan også være praktisk, hvis du skal beskytte tasken i regnvejr under jakken!