Stig & Vennerne kickstarter årets sommerkoncerter i Blokhus med “Bamses” legendariske hits

Stig & Vennerne kickstarter årets sommerkoncerter i Blokhus med "Bamses" legendariske hits. Foto: Privat

Stig & Vennerne kickstarter årets sommerkoncerter i Blokhus med “Bamses” legendariske hits

Torvet kommer til at gynge

-- annonce ---


Torsdag den 6. juli indledes årets gratis sommerkoncerter i Blokhus med en sand folkefest, når Stig og Vennerne igen indtager scenen for at hylde hele Danmarks Flemming ”Bamse” Jørgensen. Selvom ”Bamse” ikke længere er iblandt os, lever hans musik stadig i bedste velgående i de danske hjerter. Tidligere år har det været en folkefest, når Stig og Vennerne har besøgt Blokhus, og vi kan forvente, at Torvet igen kommer til at gynge, når de originale bandmedlemmer fra ”Bamses Venner” sammen med Stig Rossen fremfører hits som “Vimmersvej”, “Jeg elsker kun dig”, “Kongens Have”, “Hvorfor går Louise til bal?” og ikke mindst “I en lille båd der gynger”.

FesterKester

Koncerten med Stig og Vennerne starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 vil der være musikalsk underholdning på torvet, når det sprudlende Partyband FesterKester indleder festlighederne. FesterKester, der består af 4 medlemmer, er et af Danmarks bedste partybands og spiller hits fra 1960’erne og helt frem til i dag.

Foto: Fra tidligere Torsdagskoncert på Torvet i Blokhus

Støt Blokhus

“Blokhus og musik går hånd i hånd, og i mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at præsentere musik fra scenen på Torvet”, udtaler Jannie Ratke på vegne af arrangørerne, Torvegruppen, der er en del af Erhvervsforeningen Destination Blokhus. “Vi håber, at mange vil deltage i de gratis koncerter og støtte arrangementet ved at besøge baren, give en engangsdonation eller oprette et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen. På den måde kan man være med til at sikre, at der også i fremtiden vil være gratis sommerkoncerter med store navne på Torvet i Blokhus”, tilføjer hun.

Desuden retter arrangørerne en stor tak til det lokale erhvervsliv, Jammerbugt Kommune og de frivillige, som gør sommerkoncerterne mulige.

Sommerens program:

6. juli                 
Stig og Vennerne Opvarmning: Festerkester

13. juli               
Luftens Helte Opvarmning: Morten Remer og de lykkelige kværulanter

20. juli               
Michaelsen og Bramsen Opvarmning: Romhandleren

27. juli               
Sømændene Opvarmning: Petrols                

3. august         
Die Herren Opvarmning: Romhandleren

10. august       
The Powls Opvarmning: Kong Pukkelryg

LÆS OGSÅ: 69 børn deltog på sommerkunstskole i år – Fredag var der fernisering på Bratskov

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn