Næsten 150 svømmere kæmper til Vestdansk Medley Mesterskab 2019 i DGI-Huset Aabybro.

Foto: Morten B. Haunstrup
Print Friendly, PDF & Email

Vestdansk Medley Mesterskab 2019 for drengesvømmere årgang 2006 og yngre og pigesvømmere årgang 2007 og yngre afholdes i weekenden lørdag d. 30. marts 2019 til søndag den 31. marts 2019 i DGI-Huset i Aabybro.

Dansk Svømmeunion og Aabybro Svømmeklub (Aaif Svømning) er meget stolte over at kunne byde velkommen til det første Vest Medley Mesterskab for børnegruppen. Svømmerne kommer fra hele Jylland og Fyn og der er deltagere fra i alt 28 klubber i år. For at kvalificere sig til stævnet skal man som svømmer opnå særlige kravtider. Til dette stævne er det lykkedes for tre svømmere fra den arrangerende klub i Aabybro at kvalificere sig.

Stævnet afvikles over 2 dage og starter lørdag formiddag med de første løb Der kæmpes individuelt henover weekenden i alle svømningens discipliner: frisvømning, brystsvømning, butterfly, rygsvømning og medley, både korte som lange distancer. Mange klubber kommer allerede og svømmer fredag aften, så de er helt klar til stævnet begynder lørdag.

Tidtagningen under stævnet foregår elektronisk. Stævnet kan således følges hele weekenden online på www.livetiming.dk. Med brug af Dansk Svømmeunions el-tidtagningsanlæg, er det muligt at se svømmerens tid, blot 1-2 sekunder efter at svømmeren er i mål. Denne tidtagning er almindelig ved alle større stævner.

Deltagerne, trænere og ledere er henover weekenden indkvartereret på Aabybro Skole.

Aabybro Svømmeklub er glade for at have værtsskabet for dette store stævne, og det er kun muligt med hjælp fra rigtig mange frivillige, dels er der udført et kæmpe stort planlægningsarbejde de sidste mange måneder, og naturligvis venter der mange praktiske opgaver under selve stævnet for at alt går som planlagt.