Seks mænd anholdt for indbrud i nat

Print Friendly, PDF & Email

I løber af natten, 25. marts 2019, har Nordjyllands Politi efter en kort, intens efterforskning anholdt seks rumænske mænd.

”Vi sigter dem alle for en stribe indbrud, der er begået flere steder i politikredsen i går aftes og her i nat,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann.  

Politiet kom på sporet af mændene, da der i går, 24. marts 2019 omkring kl. 21.00, var indbrud i to autoværksteder i Aalborg – ved det ene indbrud blev der brugsstjålet en hvid personbil af mærket BMW. 

Herefter skete striben af indbrud. 

Kl. 23.03  blev der anmeldt indbrud i Elgiganten i Hjørring, hvor politiet endnu ikke har overblik over eventuelle tyvekoster. 

Kl. 23.30 blev der anmeldt indbrud i autoværksted i Vrå, hvor politiet endnu ikke har overblik over eventuelle tyvekoster. 

Kl. 23.45 blev der anmeldt indbrud i Købmandsgården i Brønderslev. Her blev stjålet kontanter, skrabelodder og slik.

Kl. 00.36 blev der anmeldt indbrud i skobutik i Hune. Her blev stjålet kontanter, strømper og sko.

Kort efter det sidste indbrud, cirka kl. 00.50, blev den brugsstjålne bil kortvarigt eftersat omkring Pandrup af politiets runderende patruljekøretøjer.  

”Da den brugsstjålne bil blev bragt til standsning af vores patruljer, løb personerne fra bilen, men blev anholdt i nærområdet ved brug af tjenestehund,” siger politikommissær Mikkel Brügmann. 

Politikommissæren tilføjer, at politiet ikke kan udelukke, at der i løbet af dagen og den kommende tid vil komme flere anmeldelser og indbruds-forhold til, når efterforskningen skrider frem. 

De seks anholdte mænd er i alderen 18 – 27 år, og de bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag, hvor politiet vil begære dørene for lukket af hensyn til efterforskningen.