BAKAOS udstiller på Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Barbara Kaad Ostenfeld
Print Friendly, PDF & Email

I påsken er der Kunst ved Kysten I Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand – Stedet ligger helt ned til havet, med strand og klitter lige udenfor døren. En af de 20 kunstnere er BAKAOS…
.
Af Klaus Hansen

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.

BAKAOS udstiller til påskeudstillingen 2019.

Barbara Kaad Ostenfeld
Med sin genkendelige streg, gør BAKAOS sig bemærket på kunstscenen med en ny og anderledes stil, der bringer beskueren fra én verden på afstand til en anden fantasifuld verden tæt på. 

Hendes farverige og fantasifulde tegneunivers strækker sig ud over lærreder og papir til både vaser, sten, vægge, en gammel kakkelovn en mannequin eller … kun fantasien sætter grænser. 

Et af hendes seneste værker er ’Furesøs hjerte’ – en 1,8 tonstung bemalet sten der nu er en fast del af det naturskønne Furesøbad i Værløse. 

BAKAOS har udstillet i både ind-/udland – herunder fællesudstillinger på to muséer i Grønland samt på galleri i henholdsvis Paris og Berlin. Siden 2016 hun været fast udstiller på ’Art Nordic’, Skandinaviens største kunstmesse, samt andre kunstmesser og festivaler. Senest på ’Den Internationale Skulpturbiennale i Agger’, H.C. Andersen Festivalen i Odense’, samt på Frederiksberg censurerede efterårsudstilling, ’FRB-Kunst’, i september 2018. 

BAKAOS’ fødenavn er Barbara Kaad Ostenfeld. Hun er født og opvokset i Farum, men slider i dag sine tegneredskaber i Værløse, hvor hun også har sit atelier/mini-galleri – som kan besøges efter aftale. 

Du kan gå på opdagelse i Barbaras kunstneriske univers på Facebook: Art by BAKAOS Instagram: bakaos_doodleartist eller på www.bakaos.dk

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev