Vi ryster på hovedet af Donald Trump – men se jer selv i spejlet.

Ole Stavad
Ole Stavad
Print Friendly, PDF & Email

Af Ole Stavad (S)  Regionsrådsmedlem Kirsten Holcks Vej 8, 9460 Brovst                       

Endelig, endelig, endelig lavede regeringen en stor og dum formel fejl. Dele af oppositionen kan næsten ikke holde på mundvandet. Godt nok var de fleste enige i regeringens beslutning. Det dæmper dog ikke gemytterne. Man ”lugter blod”.


Det forsigtighedsprincip, som statsministeren og regeringen har fulgt, har hidtil bragt Danmark bedre igennem pandemien, end de fleste andre lande. Det var også princippet bag de seneste beslutninger om mink og nedlukning.

Venstres formand forsøgte i første omgang at optræde som voksen og ansvarlig, men blev underkendt af sin egen folketingsgruppe og hovedbestyrelse. Siden har heller ikke han lagt fingrene imellem.

Selv en garvet politiker som mig, får lede ved politik, når partier, der anser sig selv for ansvarlige, i den grad misbruger deres magt. Virkningen er bl.a., at oppositionen tager den i forvejen hårdt ramte minkbranche som gidsler i deres politiske spil. Ulækkert.

Store dele af pressen agerer på samme måde som oppositionen. Også i pressen har mange åbenbart bare ventet på en anledning. 

Vi ryster på hovedet over en Donald Trump, der lever af at skabe konflikter. Må jeg anbefale oppositionen at se sig selv i spejlet.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn