Årets frækkeste julekalender til voksne er landet på shoppen

Kampagnebillede
Print Friendly, PDF & Email

Vil I gerne forkæle hinanden med årets frækkeste julekalender, så skynd jer at få fingrene i Skandinaviens mest solgte erotiske julekalender fra Sinful.

Julekalenderen er kendt fra landsdækkende TV i hele Skandinavien og blev udsolgt på rekordtid sidste år.


I får 24 særligt udvalgte bestsellere, der giver jer mulighed for at udforske hinanden på helt nye måder og nyde en masse skønne orgasmer sammen. I kalenderen finder I både vibrerende sexlegetøj, accessories til forførende forspil og produkter til blide bondage lege. Alt sammen til en værdi af hele 2.300 kr.

Julekalenderen er perfekt til jer, der vil fylde december med overraskelser, leg og sex. I det medfølgende inspirationshæfte finder I guides til, hvordan I med produkterne får en julemåned, der i dén grad bliver de bankende hjerters fest.

Købte I Sinful Classic Julekalender sidste år? Så anbefales det at I prøver den helt nye sammensætning af produkter og køber enten Sinful Deluxe Julekalender eller Sinful Advent Julekalender.

Vil I have den bedst mulige oplevelse med jeres nye Sinful Julekalender, er det vigtigt, at I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med produkterne.

Sinful Classic Julekalender findes kun i et begrænset antal. Hvor længe tør I vente med at købe jeres?

ANNONCE: