Venstre Jammerbugt stiller med 24 kandidater til kommunalvalget

Venstre Jammerbugt
Mogens Gade og Morten Grønborg Larsen Foto: Jammerbugtposten.dk

Kandidatlisten er nu afleveret for Venstre Jammerbugt til kommunalvalget i Jammerbugt.

På trods af utallige udfordringer med næsten halvandet års COVID ”nedlukning”, er Venstre Jammerbugt velforberedte til det kommende Kommunal- og Regionsrådsvalg (KV/RV 2021), tirsdag 16. november. Valgorganisationen blev etableret sidste forår, og valgprogrammet ”Sammen Mod Fremtiden – lys i vinduerne i by og på land” er blevet sammensat efter input fra borgere, erhvervsliv og alle vores medlemmer. I alt 9 gennemskrivninger er det blevet til, siden pennen blev sat til papiret sidste efterår og valgprogrammet gik i trykken i starten af august og præsenteret kort herefter.

-- annonce ---

Kandidatholdet – hele Jammerbugt

Men vigtigst af alt, kan vi være stolte af at vi har samlet et så stærkt, mangfoldigt og fagligt bredt kandidathold, med hele 24 Venstre Jammerbugt kandidater til KV og 3 til RV. Både når vi ser på aldersspredning, køn, baggrund og lokal forankring, kan man sige, at Venstre Jammerbugt kandidatholdet med Mogens Gade i spidsen, er et symbol på vores politik og det decentrale engagement og samarbejde vi støtter og arbejder for, på tværs af hele Jammerbugt Kommune: Stort set alle lokalområder i Jammerbugt Kommune er repræsenteret på holdet. Det er meget positivt, at opbakningen til at ”trække i arbejdstøjet”, videreføre Venstres politik og indsats for Jammerbugt Kommune, er så overbevisende.

Solide, målbare valgprogrammer med kontinuitet

Folk med god forstand på reklamer og fængende overskrifter, har forsigtigt nævnt for mig, at vores nye valgprogram næppe egner sig til brug som populær reklametryksag i en valgkamp. Deri har de fuldstændig ret! Vores valgprogram er tværtimod, og helt bevidst, et gennemarbejdet politisk opslagsværk, med en række konkret beskrevne målsætninger. Det er en slags ”Kraks Vejviser”, der danner udgangspunktet for Venstres politiske arbejde i den kommende Kommunalbestyrelse fra 2022 til 2026. Præcis som i tidligere valgprogrammer, er der et afsnit med vores mærkesager fra det foregående valgprogram, hvor det er beskrevet i hvilket omfang vi er nået i mål. På den måde kan borgerne både læse, hvordan vi vil arbejde med vores nye mærkesager og holde øje med de politiske resultater fra de tidligere mærkesager.

Vi vil holde tanken klar, og holdet samlet

Venstre Jammerbugt har gennem hele Jammerbugt Kommunes levetid stræbt efter, at opnå politisk og økonomisk stabilitet. I et bredt samarbejde med hele kommunalbestyrelsen, har resultaterne været så gode, at forventningerne til Venstre Jammerbugt er tilsvarende øget. Det er et stort ansvar, der forpligter, det er et ansvar vi tager på os. Derfor kommer vores 24 kandidater på en vigtig og hård opgave når ambitionen nemlig er, at opnå mindst samme resultat som ved KV17.

Initiativ og mod har været kendetegnende for de resultater Venstre Jammerbugt har skabt eller stået bag sammen med den øvrige kommunalbestyrelse, og med Mogens Gade som flittig og dygtig holdkaptajn. Enkelte borgere har ikke været helt enige undervejs i processen og af og til ytret sig meget negativt i diverse medier, både med personangreb, forsøg på manipulation af kendsgerninger eller med vidtløftige, meget lidt konkrete valgløfter. Men heldigvis husker borgerne det, når de som vælgere står i stemmeboksen – det er oftest ret nemt at gennemskue.

I Venstre Jammerbugt vil vi derimod holde fokus på hvad vi selv vil, hvorfor og hvordan vi vil arbejde bedst muligt for Jammerbugt Kommune. Det samme gælder for vores kandidater, der jo både skal optræde som ”solister” og som en del af et samlet kandidathold: Deres primære opgave bliver nu at tage udgangspunkt i valgprogrammet ”Sammen Mod Fremtiden – lys i vinduerne i by og på land” og fortælle om det, de hver især står for, lægger vægt på og vil arbejde for. Mod, vilje til ærligt samarbejde, konkrete visioner og positivt initiativ giver oftest gode resultater – og heldigvis husker borgerne også det, når de som vælgere står i stemmeboksen!

Hermed vil jeg ønske alle et godt KV/RV 2021: ”Venstre Jammerbugt ved du, hvor du har”

Øverst på listen er Borgmester Mogens Gade, Skovsgaard,

nr. 2 er Mariane Andersen, Birkelse,

nr. 3 Birgit Mejlholm Kold, Bejstrup,

nr. 4 Christian Hem, Pandrup,

nr. 5 Helle Bak Andreasen, Brovst,

nr. 6 Michael Krogsgaard, Aabybro,

nr. 7 Morten Grønborg Larsen, Øland,

nr. 8 Niels Jørgen Pretzmann, Vester Thorup,

nr. 9 Jane Rødbro Koller, Saltum,

nr. 10 Ib Nellemann, Aabybro,

nr. 11 Mogens Bay, Fjerritslev,

nr. 12 Kjeld Hedegaard, Kaas,

nr. 13 Claus Svendsen, Nørre Halne,

nr. 14 Kim Nibe, Brovst,

nr. 15 Ulla Flintholm, Fjerritslev,

nr. 16 Bøje Holmsgaard Lundtoft, Pandrup,

nr. 17 Hans Peter Urth, Biersted,

nr. 18 Lisa Kronborg Sørensen, Tranum,

nr. 19 Lasse F. Jensen, Bejstrup,

nr. 20 Erik Løvind Andersen, Rødhus,

nr. 21 Kim Jensen, Fjerritslev,

nr. 22 Asger Møller Madsen, Brovst.

nr. 23 Claus Rom, Gjøl

nr. 24 Per Vandkrog, Aabybro.