Velkommen til 10 nye børn på Trekronerskolen

Sine Pagh og Melle Blom er netop startet i 0. klasse på Trekronerskolen. Her er de i gang med nogle af dagens opgaver sammen med klasselærer Jane Veggerby. Foto: Jammerbugtposten.dk

Velkommen til 10 nye børn på Trekronerskolen

På Trekronerskolen har skoleleder Trille Poulsen, lærerteamet og alle børnene, med indgangen til dette skoleår, budt velkommen til hele ti nye børn i deres 0. klasse og ifølge skolelederen ser de kommende år også positive ud i børneprognosen.

-- annonce ---

-Vi har en rigtig god skole i Trekroner og er glade for alle de børn og forældre, som tilvælger vores fantastiske skole. I år har vi budt velkommen til ti nye børn i vores 0. klasse, hvilket er mange i forhold til elevtallet på nogle af årgangene, så vi forventer, at vores samlede elevtal vil stige over de kommende år, hvor små årgange afsluttes og større kommer til, fortæller Trille Poulsen.

Trille Poulsen skoleleder på Trekronerskolen
Trille Poulsen skoleleder på Trekronerskolen Foto: Jammerbugtposten.dk

Sine Pagh og Melle Blom er netop startet i 0. klasse på Trekronerskolen.

Det var to ivrige børn og deres lærere som Jammerbugtposten.dk mødte en fredag formiddag på Trekronerskolen, for at se og høre mere om, hvad de første par uger i det nye skoleår har budt på for børnene og lærerne. 

LÆS OGSÅ: Tour de legepladser ved Trekroner i Jammerbugt Kommune

-iiiiiiii og ssssss lyder det fra Sine, da vi spørger om de har lært nogle af bogstaverne. Vi har lært at skrive is, spillet med store terninger og tegnet en masse, fortæller Sine og kigger på Melle, der har travlt med penalhuset og de mange farver. 

Sine Pagh og Melle Blom. Foto: Jammerbugtposten.dk.

Hvad er det bedste fag I har, spørger vi? Og svaret kommer prompte fra Melle og Sine: 

– Det er lege-timer, idræt og frikvartererne, lyder det fra de to, mens Melle samtidig foreslår, om ikke de skal deles om alle deres farver i penalhuset, for så har de jo dobbelt så mange at vælge imellem.  

Både Sine Pagh og Melle Blom er 5 år og er blandt de 10 børn, fem drenge og fem piger, der udgør årets 0. klasse på Trekronerskolen.   

Klasselærer for 0. klasse på Trekronerskolen er Jane Veggerby, der har været ansat på skolen de sidste 5 år.

Jane, Sille og Melle. Foto: Jammerbugtposten.dk

Jane fortæller med stort arrangement om, hvordan 0. og 1. klasse er en samlæst klasse. Både hun og skolen kender de fleste af børnene rigtig godt allerede inden, at de starter på skolen, idet børnehaven SI, som ligger lige ved skolen, giver en tryg overgang fra at være børnehavebarn til skolebarn. Derudover bruges den første tid også på, at de nye børn skal lære at gå i skole, og her er 1. klasseseleverne nogle gode læremestre for de nye. 

Udover de mange nye børn der er startet på Trekronerskolen, skal skolen også have valgt nyt elevråd for det kommende år, og den fredag morgen hvor vi besøgte skolen, havde 7 elever ved morgensamling præsenteret sig selv og meldt deres kandidatur. I denne uge skal eleverne stemme og det nye elevråd præsenteres på fredag. 

LÆS OGSÅ: Bål, udeliv og fællesskab – KFUM-Spejderne i Trekroner starter ny sæson

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn