Velfortjent arbejdssejr hjemme over VSK Aarhus

Print Friendly, PDF & Email

Den velkendte summen fra grill, fadølsanlæg og småsnak på sidelinjen var tilbage på Sparekassen Vendsyssel Arena fredag aften før kick off.

Oplyst af en kombination af stadionlamper og aftensol var de længe ventede tilskuere tilbage på stadion, hvor gensynsglæden blev ledsaget af en fjerde sejr på stribe til Jammerbugt FC.

Det var som om at alle lige skulle finde sig til rette og vænne sig til rammerne om kampen var tilbage til det vi kender og elsker. I hvert fald tog det nogle minutter, inden Jammerbugt FC fik greb om kampen, alt imens der lige skulle snakkes af på lægterne.

Men som første halvleg skred frem fik Jammerbugt FC et solidt tag på opgøret og kontrollerede kampens forløb med sikker hånd. Gæsterne blev holdt fra chancer, på nær i en enkelt episode, hvor hjemmeholdet selv forærede gæsterne en mulighed ved at give bolden væk i eget felt. Men VSK Aarhus missede muligheden.

Inden da havde Jammerbugt FC bragt sig i front 1-0, og derfør havde Sead Gavranovic ramt foden af stolpen, ligesom et par øvrige chancer havde bragt de blåblusede tæt på en føring.

Forløsningen kom efter 19 minutter, da et veludført hjørnespark fra Bardhec Bytyqi blev sendt mod forreste stolpe. Her var hovedstødstærke Nikolaj Lyngø ihærdig for at komme til og det pressede hjemmeholdet ud i et selvmål.

Få minutter senere satte Jammerbugt FC et mønster angreb i værk og med det meste af holdet involveret var det lige ved at blive 2-0, men Sead Gavranovic’s afslutning, på et oplæg fra Max Møller, blev pareret til hjørnespark.

De blå gik til pause med en velfortjent, men snæver føring, og efter pausen kom det til at handle om hårdt arbejde. De to velorganiserede hold udlignede ofte hinanden i spillet på banen og det endte med masser af dueller og knap så mange målchancer.

Tættest på mål nummer to kom Jammerbugt FC, da Glenn Rask headede lige over aarhusianernes mål.

Men kampen balancerede på kanten mod slutningen af anden halvleg, hvor gæsterne, der ikke havde formået at spille sig endeligt igennem Jammerbugt FC defensiven, fik skabt lidt nervøsitet de sidste fem minutter, med nogle bolde i feltet og et par nærgående dødbolde.

Selvom gæsterne i overtiden sneg keeperen med i feltet til et sidste hjørnespark, så red den blå bølge stormen af og sikrede sig endnu en vigtig sejr. Det var velfortjente tre point, som i sidste ende kom i land som resultat af hårdt arbejde og fællesskabets styrke.

Nu kan spillerne puste ud på førstepladsen, velvidende at der er hele syv point ned til nummer to. Det kan dog ændre sig allerede lørdag, hvor bolden på ny ruller i en spændende 2. divisionssæson.

Jammerbugt FC – VSK Aarhus: 1-0 (1-0)
19’ 1-0 Rasmus Alexander From, Selvmål

Jammerbugt FC: Marcus B. Jørgensen – Glenn Rask, Nikolaj Lyngø, Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Sead Gavranovic, Christian Rye, Issah Salou, Bardhec Bytyqi (Anders R. Jensen) – Max Møller (Viktor Ahlmann), Morten U. Thomsen (Emil A. Nielsen). Ikke benyttet: Lasse Storvang, Emil From, Elie Gindo, Martin Rom Nielsen