Vaskeægte badehotelsstemning i Nordjylland

Arkivfoto: Svinkløv Badehotel under genopbygning i marts 2019. Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Efter TV2’s succes-serie Badehotellet er det blevet populært hos danskerne at holde badeferie som i gamle dage.

Særligt i Nordjylland er badehotellerne i en klasse for sig, og der er rig mulighed for at koble af i rolige og smukke omgivelser.

TV2’s hitserie Badehotellet har efterhånden vundet de fleste danskeres hjerter, og i slutningen af april genudsendes den første sæson. Nogle af seriens udendørsscener er optaget ved Vesterhavet i Svinkløv, Slettestrand og Grønnestrand i Nordjylland, og den autentiske badehotelsstemning har for alvor smittet af på danskerne.

Foruden det folkekære Svinkløv Badehotel, som var én af inspirationskilderne til den populære tv-serie, gemmer Nordjylland på masser af unikke perler af badehoteller, som er oplagte destinationer til en smuttur eller forlænget weekend til det nordjyske.

Strandhotellet Blokhus

Med kun få hundrede meter til vestkysten og de hvide sandstrande og beliggende i et af Danmarks dejligste sommerhusområder er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle.

Badehotellet emmer af luksus og kvalitet og er beliggende kun 30 minutter fra Aalborg Midtby samt Aalborg Lufthavn. I påsken har strandhotellet skruet ekstra op for oplevelserne for det voksne publikum, hvor der blandt andet vil være påskejazz, italiensk aften med stor buffet samt grand opening af Oak Bar Blokhus med festorkesteret Romhandleren.

Løgstør Badehotel

På Løgstør Badehotel kan du opleve en vaskeægte badehotelstemning som i de gode gamle dage. Badehotellet er placeret ved Limfjorden og Vesterhavet, og her kan du nyde frisk luft og skøn natur. Book et hotelophold eller en ferielejlighed og besøg restauranten, hvor du blandt andet kan nyde byens største wienerschnitzel eller restaurantens populære colorado roast.

Villa Vest Badehotel

I Lønstrup ligger Villa Vest Badehotel i idylliske omgivelser. Hotellet tager dig tilbage til gammel tid, hvor man tog til kysten for at nyde omgivelserne og hinanden til det fulde uden hverdagens forstyrrelser og bekymringer.

På hotellet er der nemlig ingen flimrende tv-skærme, ingen støj fra elevatorer og ingen telefoner på værelserne. I stedet er der gode muligheder for at komme ned i gear og genoplade sig selv. Hotellets restaurant er ligeledes et besøg værd, hvor dagens udbud af friske råvarer altid bestemmer aftenens menu.

Løkken Badehotel

Løkken Badehotel er for nylig blevet kåret til Danmarks bedste badehotel af Oplev Danmarks læsere, og det er ikke uden grund. I 2020 runder Løkken Badehotel 125 år, og hotellet oser af den traditionelle badehotelsstemning med forkælelse og ro – dog i moderne rammer med blandt andet indendørs pool og spa samt hyggeligt byliv lige uden for døren.

Ruths Hotel

Ruths Hotel er et historisk badehotel beliggende midt iblandt de ikoniske gule huse i Gammel Skagen og med naturen ventende lige udenfor døren. Hotellet rummer 60 værelser, der hver især byder på bekvem rummelighed, stort lysindfald og eksklusiv indretning i form af velvalgt møbeldesign og moderne faciliteter.

På Ruths Hotel smelter natur, kultur og historie sammen i en højere enhed, mens gastronomi, service og atmosfære er i en klasse for sig, hvilket giver mulighed for indre ro og tid til hinanden.