Tilmelding åben til Sommerkunstskole på Bratskov

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune holder Sommerkunstskole på Bratskov i den sidste uge af skolernes sommerferie.

Der undervises i fem dage af professionelle kunstnere, og i år kan eleverne få lov at boltre sig indenfor DANS, KUNST & DESIGN og VI BYGGER.

De børn, der melder sig til danseholdet, kommer til at høre musik, danse til salsarytmer og drømme sig til Cuba. Er børn til kunst & design kommer de til at lave billeder i stort format med store farverige insekter og til at eksperimentere og lave skulpturer med forskellige tekstile udtryk med stof, perler, pailletter, skum og meget mere.

Byggeholdet har indgået en aftale med Jammerbugt Kommunes Vej- & Parkafdeling om levering af materialer, der er drevet i land på Jammerbugtens kyster, eksempelvis plastflasker, reb og drivtømmer. Ud af det kommer børnene til at skabe forskellige kunstneriske og skulpturelle konstruktioner ved hjælp af sav, hammer, søm og skruer.

Op til 80 børn i alderen 7 – 12 år kan være med på Sommerkunstskolen. Jammerbugt Kommune støtter Sommerkunstskolen, så der er et alternativ til de børn, der måske ikke lige er til fodboldskole eller spejderlejr.

Sommerkunstskolen giver mulighed for kunstnerisk fordybelse og kreativ udfoldelse, samtidig med at børnene har det sjovt og møder nye venner eller genser de gamle efter en lang sommerferie.