Var du til traktortræk i Aars i weekenden? – politiet søger vidner til voldtægtssag

Foto: Nordjyllands Politi

Var du til traktortræk i Aars i weekenden? – politiet søger vidner til voldtægtssag

Nordjyllands Politi modtog lørdag den 24. juni 2023 kl. 00.06 en anmeldelse om en voldtægt, der var sket cirka en halv time tidligere på Messevej i Aars, hvor der på det pågældende tidspunkt var et traktortræk-arrangement i gang. Har man oplysninger i sagen, så ring til politiet på telefon 114.

-- annonce ---

Offeret – en 17-årig kvinde – har forklaret til politiet, at hun i et læhegn i det sydvestlige hjørne af pladsen blev udsat for voldtægt af to jævnaldrende mænd. Politiet indledte øjeblikkeligt en efterforskning af dette særdeles alvorlige forhold – og det førte til, at to mistænkte personer, to yngre mænd under 18 år, kort tid efter, den samme nat, blev anholdt af Nordjyllands Politi; anholdelsen skete kl. 03.24. Begge de anholdte nægtede sig under afhøringen skyldige. 
 
”Vi har på nuværende tidspunkt,” understreger efterforskningsleder, politikommissær Mikkel Brügmann, ”ikke flere oplysninger i sagen til offentligheden vedrørende selve voldtægten. Det er af hensyn til selve efterforskningen og til offeret. Det beder vi om forståelse for.” 
 
Til gengæld var der en del mennesker forsamlet til traktortræk-arrangementet. Og der kan være derfor, skønner efterforskningsledelsen, have været personer til stede, der har gjort sig nogle observationer i relation til sagen, enten før, under eller efter gerningstidspunktet omkring kl. 23.30 fredag den 23. juni 2023. 
 
”Har man set noget, eller har man andre oplysninger i sagen, så skal man straks ringe til os på telefon 114,” pointerer Mikkel Brügmann. 

Ulovlig video 

Nordjyllands Politi er bekendt med, at der er blevet delt en video som viser noget af episoden, og dette er selvfølgelig også noget der efterforskes imod. 

Mikkel Brügmann siger om videoen:
 ”Vi opfordrer på det kraftigste til, at såfremt man har modtaget denne video, straks sletter den og at man naturligvis ikke deler videoen videre, da det vil være strafbart.”

LÆS OGSÅ: Nyt liv på Biersted Kro