Opdater jeres SCADA-systemer

Arkivbillede

Opdater jeres SCADA-systemer

Er du ansvarlig for, at jeres industrielle systemer kører, som de skal? I mange virksomheder anvendes SCADA-software, men det er i rigtig mange tilfælde ikke blevet opdateret i lang tid. Det betyder grundlæggende, at det måske i virkeligheden ikke lever op til de behov, I har. Heldigvis er der muligheder for, hvordan I kan optimere det, så I igen er godt kørende med SCADA og med kontrol og monitorering af jeres industrielle maskiner og værktøjer.

Der er forskellige ting, I er nødt til at have sat jer ind i ved jeres systemer. Her kan du se mere om SCADA system og finde ud af, hvordan I bliver bedst klædt på med det. Det handler blandt andet om, at I får sat nogle faste standarder for delelementerne i systemet, så I ved, hvad målet med monitoreringen er. Ligeledes er det en nødvendighed, at I har en plan B klar, hvis der er noget, der pludselig skal genoprettes efter eventuelle nedbrud.

-- annonce ---

Centraliser jeres informationer

En af fordelene ved SCADA system er, at I har muligheden for at arbejde holistisk – altså med en central tilgang, hvor hele virksomheden har adgang til fordelene ved SCADA og kan bruge det på tværs af enhederne i jeres virksomhed.

Det er også en fordel for jer, hvis I arbejder mod at få digitaliseret alle jeres arbejdsprocesser. I mange systemer er I man blevet udstyret med fysiske manualer, men hvis jeres operatører skal kunne udnytte SCADA og jeres enheder bedst muligt og mest driftssikkert, er det en god idé at jeres manualer og arbejdsprocesser er digitaliseret, så alle har lige nem adgang til dem.

High Performance HMI er en brugerflade, der er yderst brugervenlig og gør det let for jeres medarbejdere at arbejde med platformen. Det gør det nemmere for operatørerne og arbejde i systemerne, og I vil kunne fange eventuelle fejl og alarmer tidligere og mere effektivt.