Træt af at betale overpris for dit bredbånd? Eller træt af langsomt internet?

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Med mange faste regninger tikkende ind hver eneste måned, kan det være svært at have et overblik over alle de faste udgifter. Der er først og fremmest er der husleje og noget som a conto forbrug i el, vand og varme.

Derefter kommer telefonregningerne, forsikringer og sidst men ikke mindst også noget som internet. I dag er de fleste af os afhængige af internet. Til gengæld af vores behov meget forskellige. Eksempelvis om det primært skal være billigt, eller om det primært skal være hurtigt.

Samtidig er der et hav af forskellige udbydere på markedet. Alle disse tilbyder dig noget forskelligt, og mange af det tilbyder også det samme. Men hvordan finder du så den udbyder med det tilbud der passer bedst til dig og dine behov? 

Du skal starte med et overblik over forbruget

Ønsker du et nyt internetabonnement, bør du starte med at kigge på dit forbrug. Først og fremmest kan du kigge på, hvad din husstand kan klare ved at kigge på en af nettets hastighedstests. Du kan herefter kigge på dit forbrug.

Er I eksempelvis en stor husstand? Hvis I er flere under samme tag kan det have stor betydning for jeres behov. En familie med to forældre og to børn kan hurtigt sidde på hver sin computer og streame på samme tid. Skal det kunne lade sig gøre?

Du kan samtidig også være alene, og uden et behov for streaming, men blot et behov for at kunne tjekke netbank og Facebook-kontoen. Vi er vidt forskellige og det er vores behov også. Derfor kan vi ofte deles op i to kategorier: os der vil have et billigt abonnement, og os der vil have hurtigst muligt internet. 

Dig der vil have det billige bredbånd

Dig der ønsker det billige bredbånd bør starte med et overblik over de Billigste internet priser. Her vil du eksempelvis kunne møde de mindre virksomheder. Det gælder for eksempel Kviknet som tilbyder en månedlig pris på 219 kroner. For det kan du få en hastighed på 300/60 Mbit og en oprettelse på hele nul kroner. 

Samtidig vil du få seks måneders binding og trådløs router til låns. Du vil også kunne møde Hiper med en månedlig pris på 259 kroner, hvor hastigheden er 100/10 Mbit, seks måneders binding, en trådløs router og en oprettelse til 198 kroner. 

Dig der vil have det hurtige bredbånd

Du kan også i stedet ønske hurtigt internet. Elsker du eksempelvis at spille computer eller streamer I løs på Netflix og HBO, så er hurtigt internet et must. Det kan du eksempelvis få hos Yousee, hvor de tilbyder 1000/100 Mbit til 499 kroner om måneden.

Her får du også mulighed for TV, en trådløs router, en gratis sikkerhedspakke og en oprettelse for 299 kroner. Du kan også få et tilbud fra Fullrate, også med 1000/100 Mbit. her er prisen 449 kroner og også en oprettelse på 299 kroner. Her får du den første måned for hele 0 kroner, og en trådløs router er også inkluderet.