Det skal du bruge din sommerferie på (hvis det regner)

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Det skal du bruge din sommerferie på (hvis det regner)

Sommerferie i Danmark er lig med lange solrige dage, ture på stranden, grillaftener og masser af frisk luft. Det er dog også lig med våde og regnfulde dage, som bruges indenfor, hvor vejret bare ikke egner sig til at være udenfor.

Det kan knibe med at finde idéer til, hvad man skal finde på i de dage, hvor man skal være indenfor med familien. Hvis man har børn, kan det være endnu sværere, da de selvfølgelig også har lyst til at komme ud og nyde ferien og få brændt energi af. I denne artikel kan du få nogle gode idéer til, hvad du kan bruge din sommerferie på, hvis det regner.

Tag et onlinekursus i programmering

Selvom man har fået sommerferie, og man har lyst til at slappe af og slå hjernen fra, kan man sagtens se det som en mulighed for at lære nye ting og udfordre sig selv. Hvis det regner, og man skal bruge en dag indenfor, er det oplagt at undersøge, hvilke onlinekurser man kan tage på nettet for at lære nye kompetencer til CV’et.

Et oplagt sted at starte er at lære programmering hos NemProgrammering.dk. Så kan du lære alt om, hvordan man programmerer, og hvordan det fungerer, når man f.eks. opbygger en hjemmeside, laver et spil og meget andet. Computere bliver kun vigtigere og vigtigere i vores samfund, så hvis man har en god fundamental viden om programmering og tilmed også selv kan programmere, er man godt klædt på til fremtidens arbejdsmarked. Det åbner nemlig for et hav af muligheder, da man som programmør kan gøre karriere i mange forskellige brancher.

Der findes en række forskellige programmeringssprog, som man kan lære, og det kan være svært at vide, hvilket sprog man skal fokusere på. Et af de mest anvendte i dag er Python, som bruges til et væld af forskellige formål og i mange forskellige virksomheder og brancher. Det vil derfor være en fordel at tage et Python-kursus for begyndere, hvis du er helt ny inden for programmering.

Vær kreativ, og slip fantasien løs

Man kan også lære nyt på andre måder i løbet af sin sommerferie, selvom det regner udenfor. Man kan nemlig også være kreativ og slippe fantasien løs derhjemme. En tur til den lokale krea-butik kan være en god idé, hvis børnene har lyst til at være kreative derhjemme og skabe deres egne kreationer.

Der findes selvfølgelig et hav af videoer på YouTube og andre platforme, hvor man kan finde inspiration til en kreativ dag. Hvis det kniber med at finde på idéer derhjemme, er der heldigvis masser af inspiration at finde.