Strandhotellet Blokhus søger en kompetent fuldtidstjener

Foto: Jammerbugtposten.dk

Strandhotellet Blokhus søger en fast tjener til at indgå i vores dynamiske team, som består af et køkken, en restaurant, en reception og en housekeeping-afdeling.

Vi søger derfor en person, som trives i et hus med mange funktioner, hvor der ligeledes kan opstå mange forskellige arbejdsopgaver.

-- annonce ---


Din primære rolle vil selvfølgelig være at indgå i vores restaurant-team, som på nuværende tidspunkt består af en anden fuldtidstjener, en fultidstjener-elev og nogle faste afløsere.

Du vil derfor få et stort ansvar for det praktiske arbejde og den daglige drift i restauranten, og din fornemmeste opgave vil være at levere service i høj klasse og gode gæsteoplevelser.

Vi tilbyder store udviklingsmuligheder til den rette kandidat, hvilket på sigt kan betyde at skulle stå for varebestilling, lagerstatus mm. Og vi tilbyder selvfølgelig matchede løn, alt efter ansvar og kompetencer.

Vi forventer, at du:

Er uddannet tjener
Kan komme til og fra Blokhus på alle tider af døgnet (vi kan muligvis godt stille en seng til rådig på lange og travle dage).
Fungerer godt i et travlt, ungt og dynamisk team.
Er omstillingsparat, da vi ofte får gode ideer, og elsker at prøve dem af.
Kan starte hurtigst muligt.
Som minimum kan arbejde et år hos os.
Har basis vin-kendskab
Er ansvarsbevidst, da vi ikke har en restaurantchef.
Til gengæld kan vi tilbyde:

Et fuldtidsjob i en spændende forretning i rivende udvikling.
Løn efter kvalifikationer.
Medbestemmelse på arbejdsopgaver og egne vagter.
Ansøg stillingen ved at sende CV og/eller ansøgning til: kvh@strandhotellet-blokhus.dk.

Vi ansætter løbende.

Ved spørgsmål ring eller skriv til Supervisor, Kamilla Vinter Hoffmann, på tlf.: 52 19 85 89 eller kvh@strandhotellet-blokhus.dk