Sommerudstilling 2022 – Tranum Strandgård Kunst- og Kulturcenter

Sommerudstillingen på Tranum Strandgård, Kunst- og kulturcenter


Multi-solo-udstilling med international, lokal kunstner

Billedkunstneren Helle Louise Kierkegaard (aka Art-Lui) bor og arbejder på Tranum Strandgård. Mere lokalt kan det ikke blive.

-- annonce ---


Dog international gennem uddannelse, ophold, inspiration og udstillingsvirksomhed vidt omkring i verden.

Mange vil kende Art-Lui på ”Pigen med Æblet”. Et ikonisk motiv af en ung, rygvendt kvinde med sit mørke hår samlet i en fletning og med et æble i hånden.

Soloudstillingen på Strandgården bliver langt mere ”multi” end som så. Motivverdenen på de små og store lærreder spænder langt videre end Æblepigen. Også arbejder på papir, ler, træ, sten og skifer vil indgå i udstillingen. 

Desuden fotodokumentation og kunstbøger.

Som noget helt særligt har kunstneren til denne udstilling skåret sit store, veltjente arbejdsbord op i 30 stykker af ”ikon-størrelse”. Stykkerne bærer naturligt præg af deres baggrund og historie og er nu på magisk, kunstnerisk vis viderebearbejdet til selvstændige, enestående værker. 

Magisk, intuitiv, spirituel, helende, poetisk, fortryllende, farverig, erotisk – fuld af sjæl, kraft og kærlighed er ord og begreber, der går igennem Art-Lui’s univers og udtryk.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere Helle Louise Kierkegaard/Art-Lui på Tranum Strandgård hér ved bredden af det store hav, der er blevet en vigtig del af kunstnerens liv og inspiration.

Udstillingen åbner med en storslået fernisering lørdag den 25. juni, kl. 14-17.

Sommerudstillingen hænger frem til og med den 7. august og kan ses lørdage, kl. 14-17 og søndage, kl. 11-17. I juli desuden tors- og fredage, kl. 14-17.

Se mere på tranumstrandgaard.dk og art-lui.com