Sommersang På Bratskov fordoblede sit besøgstal

Sommersang på Bratskov Foto: Karsten Højen
Print Friendly, PDF & Email

Sommersang På Bratskov fordoblede sit besøgstal

Foreningen bag Sommersang På Bratskov har holdt sit evalueringsmøde i lokalerne på Skovsgård Hotel.
Og formand og initiativtager Karsten Højen indledte mødet med at meddele at der blev råd til et måltid varmt, velsmagende mad til arrangørgruppen – og ikke kun kedelige fedtemadder, som der var lagt op til hvis arrangementet ikke blev en succes.


Årets udgave af Sommersang På Bratskov blev på alle måder en succes. Det spændende solistprogram er blevet rost til over skyerne og alt på pladsen klappede som det skulle.

Sommersang på Bratskov Foto: Karsten Højen

Mere end 50 frivillige foreningsfolk var i sving fra tidligt morgen til det sidste affald var samlet op og det sidste telt og scenen var pillet ned først på aftenen.

Ikke mindre end 750 sang- og koncertgæster fandt vej til den smukke park ved Herregården Bratskov denne smukke søndag eftermiddag.

Den 85 årige Four Jacks sanger James Rasmussen udtalte at det var det smukkeste og mest velorganiserede arrangement han havde været med til længe. Lasse & Mathilde gav ham ret og tilføjede at det var en fornøjelse at spille og synge for så disciplineret og lyttende et publikum. Pernille Højmark og Pia Raug udtrykte at de slet ikke havde forventet et så velspillende orkester i Nordjylland og nikkede over til HerregårdsOrkestret som bakkede alle solisterne op musikalsk. Malthe Nielsen fra Rockmaskinen strålede som en sol oven på applausen efter han havde præsenteret sin egen historiske rejse gennem Rock `n´Roll og Soul musikken, så ikke et øje var tørt.

Det udleverede sanghæfte med ikke mindre end syv fællessange blev flittigt brugt og selv de mange boder med kunsthåndværk og andre spændende varer svajede med til fællessangene.

Men et par visne roser var der også – arrangementet ved indgangen med bakkesang og cirkusgøgl vil fremover blive omorganiseret og flyttet ind i selve parken og auktionen over kunstner Natalia Dolgovas kunstværker var for langt og omfattende.

Sommersang på Bratskov Foto: Karsten Højen

Men det ligger nu helt fast – der bliver også Sommersang På Bratskov i 2024 og datoen er fastlagt til søndag den 11. august.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn