Velkommen til ny medarbejder i Jetsmark Idrætscenter

Thomas Kristiansen foran Jetsmark Idrætscenters kommende indgangsparti - Thomas starter som køkkenleder her d. 1. november 2023. Foto: Jetsmark Idrætscenter
Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til ny medarbejder i Jetsmark Idrætscenter

Onsdag 1. november starter Thomas Kristiansen som køkkenleder i Jetsmark Idrætscenter. Ambitionerne fra bestyrelsen, ledelsen og lokalsamfundet er store, men Thomas har allerede en klar vision for køkkenet, som han har fået ansvaret for.

Den kommende café skal have åbningstider der er idrætsvenlige, altså når der er flest mennesker i centret. Maden skal være varieret og passe til såvel store som små – og så skal det serveres med godt humør og smage godt, forklarer Thomas Kristiansen, der er ny køkkenleder i Jetsmark Idrætscenter.

Han glæder sig rigtig meget til at lære centret og kollegerne at kende, og så skal køkkenet lige bygges færdigt inden han rigtigt kan tage fat. Køkkenet er klar til brug 20. november, hvorefter der skal tilpasses med maskiner, menu og personale.

De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg lære alle foreningerne at kende, siger Thomas. Han kommer fra en stilling som kok på Hotel Fårup og har tidligere arbejdet en del år på Caféministeriet i Aalborg.

Et ansættelsesudvalg bestående af direktør, John Nielsen, samt formand og næstformand for bestyrelsen, har vurderet de mange ansøgere og er yderst tilfredse med ansættelsen. Der var i alt 17 ansøgere, hvorfra Thomas blev valgt. Det bliver spændende at følge processen, hvor Thomas skal have det øvrige personale ansat løbende, samt have profilen for centrets køkken på plads. Det sker i samarbejde med centrets foreninger, som får mulighed for at komme med deres ønsker til den fremtidige drift, som honorerer det mangfoldige foreningslivs behov og styrker fællesskabet i foreningerne.

-Thomas ansættes i en lederstilling i centrets café, som fremadrettet har store forventninger til at lave det foretrukne spisested for husets mange brugere og lokalbefolkningen i alle aldre, mad til overnattende gæster, kurser, udvidet åbningstider, konfirmationer og meget mere – huset kommer til at rumme mange faciliteter, som gør stedet attraktivt i forhold til stævner, træningslejre, konferencer og fester, fortæller John Nielsen, som er direktør i Jetsmark Idrætscenter og fortsætter:

-Vi glæder os til det færdige center står klar og byde velkommen i Caféen og alle de øvrige faciliteter i Jetsmark Idrætscenter. Vi håber mange vil gæste den nye café, når dørene åbnes i december. Det bliver sikkert med et mindre udvalg året ud, så vi virkelig kan give den gas til åbningsfest i januar 2024.

LÆS OGSÅ: Narkohandler sendte tilbud til 8-årig