Regionshospital Nordjylland får erfaren direktør i spidsen

Frank Skriver Mikkelsen Foto: Region Nordjylland
Print Friendly, PDF & Email

Regionshospital Nordjylland får erfaren direktør i spidsen

De cirka 1600 ansatte på Regionshospital Nordjylland får ny og erfaren hospitalsdirektør. Den nye direktør bliver Frank Skriver Mikkelsen. Han er i dag konstitueret i stillingen som hospitalsdirektør.

Flere bundne opgaver

Det bliver 55-årige Frank Skriver Mikkelsen, der bliver den nye hospitalsdirektør på Regionshospital Nordjylland, der dækker matrikler i både Hjørring, Skagen, Frederikshavn og Brønderslev. Frank Skriver Mikkelsen har været konstitueret i stillingen siden april, og kender derfor hospitalsgangene.

– Det er allerede en stor fornøjelse at møde ind hver dag og opleve, hvordan personalet på hospitalet altid løfter i fællesskab. Det er noget, som jeg gerne vil bygge videre på. For det er vigtigt i forhold til at sikre, at vi fastholder hospitalets position som en attraktiv arbejdsplads, siger Frank Skriver Mikkelsen.

Med fastansættelsen som hospitalsdirektør følger der flere vigtige bundne opgaver med. Blandt andet skal økonomien på hospitalet bringes i balance, og resultater og udvikling skal fortsættes.

– Jeg er derfor glad for, at valget er landet på en erfaren og kompetent ledelseskraft. Vi er overbeviste om, at hospitalet med Frank i spidsen er i stand til at træffe de beslutninger, der skal til for at sikre balancen mellem resultater og økonomi. Med Frank får regionen en direktør, der vægter et godt og tæt samarbejde med personalet og afdelingsledelserne på Regionshospitalet og samarbejdet med Aalborg Universitetshospital.  Det er en vigtig forudsætning for at kunne lykkes, siger regionsdirektør i Region Nordjylland, Jakob Krogh.

Samarbejde på kryds og tværs

Frank Skriver Mikkelsen var, før han startede på Regionshospital Nordjylland, ansat som vicedirektør på Aalborg Universitetshospital, ligesom han tidligere haft en direktørstilling i Region Midtjylland. 

– Den erfaring kan jeg bygge videre på, for patienterne i Nordjylland har meget at vinde ved, at vi på hospitalerne er gode til at samarbejde. Det er et af mine fokusområder – at sørge for et godt og tæt samarbejde blandt regionens hospitaler, men selvfølgelig også med vores øvrige samarbejdspartnere, siger Frank Skriver Mikkelsen.

Hospitalsledelsen på Regionshospital Nordjylland udgøres dermed nu af hospitalsdirektør Frank Skriver Mikkelsen og sygeplejefaglig direktør Charlotte Fuglesang, mens stillingen som konstitueret lægefaglig direktør lige nu er besat af Lars Winther Burmester. Stillingen bliver slået op i forlængelse af sommerferien.

Frank Skriver Mikkelsen bor i Aalborg med en sammenbragt familie, og har også selv voksne børn.

Han blev færdiguddannet som kandidat i statskundskab i 1994 fra Aarhus Universitet. Siden har han haft en lang række chefstillinger i både Vejle Amt og Region Midtjylland. Blandt andet som projektdirektør for Det Nye Universitetshospital i Aarhus, inden han blev ansat som klinikchef på Aalborg Universitetshospital i 2016.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn