Oplev opera på Attrup Havn og Slettestrand

Marianne Heuer (sopran) og Thomas Rewes (baryton) fortolker klassikere af blandt andre Sartori, Puccini og Reesen, når operaen ruller ud. Pianist David Strong (th) ledsager på klaver.
Print Friendly, PDF & Email

Oplev opera på Attrup Havn og Slettestrand

Jammerbugt Kommune er igen i år en del af Aalborg Operafestival, som serverer musikken ude i det danske sommerland.

Oplev temperamentsfulde, lokkende og kærlige kvindeskikkelser samt selvsikre, charmerende og danseklare herrer, når Marianne Heuer (sopran) og Thomas Rewes (baryton) ledsaget af pianist David Strong, fortolker klassikere af blandt andre Sartori, Puccini og Reesen.

Attrup Havn og Slettestrand er kulisse for koncerterne, hvor der er mulighed for at sidde helt tæt på, stå i nærheden eller lege i sandet med børnene, imens man lytter eller nynner med.

Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget fortæller, at det ligger udvalget meget på sinde, at der er et varieret udbud af kunst og kultur til borgere og også meget gerne turister i Jammerbugt Kommune. Her er Operabussen helt oplagt: en lidt smallere kunstart i høj kvalitet, serveret lige der, hvor publikum er og i en let tilgængelig form. 

Kiki Bach, næstformand i Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget supplerer med, at Operabussen er en fantastisk mulighed for børnefamilierne, som på denne måde kan stifte bekendtskab med live opera på en afslappet måde.

Alle er velkomne til koncerterne, der er gratis og varer en time.

Opera på kajkanten. Torsdag 17. august kl. 17.00, Attrup Havn, 9460 Brovst.

Medbring gerne din egen stol, hvis du vil være helt sikker på en siddeplads.

Opera i solnedgangen. Torsdag 17. august kl. 20.00 (Helle Bak Andreasen byder velkommen), Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Her findes en hel del bænke at sidde på.

Koncerterne er arrangeret af Jammerbugt kommune, Kultur-, Fritids- og

Landdistriktsudvalget, Hjortdal Beboerforening, Hjortdal Menighedsråd og Attrup Borgerforening i samarbejde med Aalborg Operafestival.

Læs mere på https://www.aalborgopera.dk/

LÆS OGSÅ: Hunde står bag stadig flere skader: Hver tredje dansker oplever hunde, der er ude af kontrol