DEBAT: Vores fremtidige kollektive transport i Nordjylland og Danmark

Jess V. Laursen (V) Regionsrådsmedlem i Region Nordjylland
Print Friendly, PDF & Email

Vores fremtidige kollektive transport i Nordjylland og Danmark

AF Jess V. Laursen (V) Regionsrådsmedlem i Region Nordjylland

Hvordan kommer de næste år til at se ud med vores kollektive transport i Nordjylland. Regionsrådet og vores 11 kommuner er nu i gang med at arbejde med budget 2024 – og budgettet i kommunerne og Region Nordjylland er jo et udtryk for at benytte og bruge vores fælles penge bedst muligt, og til gavn for flest mulige borgere.


I Nordjylland som helhed, har vi også en stor opgave der skal løses bedst muligt for flest mennesker, det er bl.a. opgaven med vores busruter og hvordan vi kan blive nødt til at reducere i vores forbindelser fra a til b.

Der kan ikke være tvivl om at det store geografiske område som Nordjylland dækker, også har et stort landdistrikt som skal til og fra arbejde,- til og fra uddannelseslederne.

Vores landdistrikter er meget sårbare i forhold til den evt. manglende busdrift, der kan blive en realitet fremover. I Nordjyllands store landdistrikt ligger der en stor opgave med at bibeholde flest mulige forbindelser så Nordjylland kan hænge bedst muligt sammen.

De lokale ruter er opgaven som kommunerne tager sig af og de regionale ruter er Region Nordjylland – og alt sammen bliver styret på plads af NT som er Nordjyllands trafikselskab.

Spørgsmålet kan jo også være, hvor meget vi kan tåle at sætte prisen op på billetterne, for at få det store regnestykke kan nå sammen ?

LÆS OGSÅ: Oplev opera på Attrup Havn og Slettestrand

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn