Musikdag i Nørhalne

Foto: Privat

Musikdag i Nørhalne

Det er efterhånden en tradition, at den dygtige musiker Anders Møller, gæster Nørhalne når Biersted, Gjøl og Nørhalne Skole samler 5.klasserne for at ryste dem sammen og danne relationer på tværs.

– Morgenen startede stille og roligt ud med øvning, for det var ingen hemmelighed, at hele seancen skulle ende ud med en koncert for forældre og elever. Selvom det kan være enormt nervepirrende at skulle synge sammen – især med nogle, som man ikke kender så godt, så klarede børnene det til UG godt hjulpet på vej af Anders, som guidede dem hele dagen igennem, fortæller lærer Kiki Bach og fortsætter:

-- annonce ---

– Der var også plads til at fortælle vittigheder og holde frikvarter, som også var en af sangenes tema. Vi sang også om at kigge på familiebilleder og se morfar som ung på cuba med stor cigar, MGP og om at smile til verden – fordi den smiler tilbage.

Foto: Privat

Alt i alt en dejlig dag for både børn og voksne, som er blevet tanket godt op på musikvitaminer, hvor vi endnu en gang oplevede alt det, som musikken kan. Samtidig blev vi inspireret til at arbejde videre med det univers af sange, som Anders har skabt til hverdagsbrug med børnene, som både kan bruges til sang og sammenspil, slutter Kiki.

LÆS OGSÅ: Biersted Aktivitetscenter byder på et væld af aktiviteter til 60+ere, førtidspensionister og efterlønnere