Skiftedag i Sol og Strand-kantinen: Rowena Rasmussen har taget over efter Marian Villadsen

Marian Villadsen (til venstre) overlader funktionen som kantineansvarlig i Sol og Strands hovedsæde i Hune ved Blokhus til Rowena Rasmussen, der også tidligere har været en del af kantinefunktionen i Sol og Strands hovedsæde. Foto: Sol og Strand Hune
Print Friendly, PDF & Email

Skiftedag i Sol og Strand-kantinen: Rowena Rasmussen har taget over efter Marian Villadsen

Servicefunktioner skal fungere i enhver organisation – det gælder også internt i Sol og Strand. Derfor kan alle ansatte i Sol og Strands hovedsæde i Hune glæde sig over, at Rowena Rasmussen fra 15. marts har overtaget tjansen som kantineansvarlig fra Marian Villadsen, som efter 15 år i Sol og Strand har valgt at trappe ned. 

Kantinen og de ansatte er nemlig i trygge og erfarne hænder. Både Marian og Rowena er i forvejen kendte for at have et stort servicegen, der kommer alle medarbejdere i Hune til gode i hverdagen.

Marian Villadsen startede hos Sol og Strand tilbage i 2006. I første omgang som kantinehjælp, men allerede i 2007 blev hun tilbudt en kontorfunktion, hvorfra hun kom til at servicere stort set alle andre stabs- og servicefunktioner i Sol og Strand-domicilet.

Det seneste år primært med ansvar for kantinefunktionen, men derud over stadig med mange serviceopgaver for resten af huset.

Rowena Rasmussen, der nu tager over på opgaven som kantineansvarlig, kender i forvejen både Sol og Strand og kantinefunktionen indefra. Frem til 2021 var Rowena nemlig en del af kantinefunktionen, før hun blandt andet overtog rengøringsopgaver.

Nu er hun tilbage i kantinen – og ser frem til at møde og service Hune-kollegerne i dagtimerne.

-Jeg er så glad. For jeg vender tilbage til noget det, jeg er gladest for – nemlig at servicere mennesker. Det har været med til i Sol og Strand før. Og nu kommer jeg til at gøre det igen som hovedansvarlig for kantinen efter Marian. Det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Rowena Rasmussen.

-Jeg troede, Marian skulle have opgaven lidt længere. Men da Jens Frandsen, Sol og Strands økonomichef, ringede og tilbød mig opgaven som kantineansvarlig, var jeg slet ikke i tvivl. Det blev et ja med det samme, siger Rowena.

Marian Villadsen glæder sig også – til at have mere frihed. Hun skal dog fortsætte med at holde styr på regnskaberne i familiefirmaet, Hune Auto, hvor husbonden Preben og sønnen Sonni begge arbejder.

-Ja, der går jo lidt tid, før jeg tillader mig at blive pensioneret – hvis det nogensinde bliver sådan. For jeg skal fortsætte med at holde styr på regnskaberne i autoforretningen, og der kommer jo hurtigt nye opgaver til, når man pludselig er hjemme det meste af tiden, siger Marian Villadsen.

Hun er dog fast besluttet på, at der skal være tid til mere fritidssysler i de kommende år.

-Jeg vil gerne spille bowling, holde liv i den gamle seniorklub i Sol og Strand, hvor vi er en flok nære veninder, der tager på oplevelser sammen. Og så har vi også barnebarn, som vi skal hygge os mere med, siger Marian Villadsen.

Rowena Rasmussen er gift og mor til to. Hun kom første gang til Danmark i 2010 som au pair fra Filippinerne.

-Det var hos en familie i Odense. Og der mødte jeg også min danske mand, som var lærer. Nu har vi boet i Nordjylland i mange år, og vi kunne ikke drømme om andet, siger den nye kantineansvarlige.

LÆS OGSÅ: Idrætscenter Jammerbugt søger Køkkenleder eller Forpagter