Kulturuge i Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugt Kulturskole

For første gang får Jammerbugt Kommune sin egen Kulturuge

Ugen skal bruges til at synliggøre kulturen i Jammerbugt Kommune og der lægges op til at aktører som for eksempel Spillesteder, Egnssamlinger med mere kommmer med ekstraordinære tilbud.. Kultur – , Fritds -og landdiskriktsudvalget vil gerne skubbe til, at borgerne i kommunen bruger de kulturtilbud, der findes i Kommunen, så man som borger i Saltum også får øjenene op for kulturtilbud i Fjerritslev og vice versa.

-- annonce ---

Kulturugen skal skabe synergi, samle aktørerne og bringe fornyet energi ind i arbejdet med kulturen i kommunen. Planen er, at ugen skal indeholde noget af det, vi kender samt lukke vores øjne op for ukendte tilbud.

Der vil være over 50 kulturelle arrangementer og 25 åbne atelierdøre.

Ugen starter med et brag af en Gallakoncert med Nordkraft Big Band og Mark Linn, 2. oktober kl. 15 i Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt. Kl. 14.30 er der fernisering på kunstudstilling med malerklubben Regnbuen i foyeren i Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt.

Ugen slutter på Tranum Strandgård med et festligt kulturprogram, hvor Kulturminister Ane Halsboe overrækker Jammerbugt Kommunes første Kulturpris, 10. oktober kl. 14 på Tranum Strandgård.

Ugens omfattende program kan ses på www.kulturblad.dk

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn