Kig forbi: Klubmesterskab 2022 i Han Herreds Hestesportsklub afholdes i weekenden

Præmieoverrækkelse af Årets Elevrytter 2021. Foto: Privatfoto
Print Friendly, PDF & Email

Traditionen tro skal banerne rives, stalden fejes og rytterstuen fyldes med duften af mad, når klubmesterskabet for år 2022 skal afholdes i Han Herreds Hestesportsklub den kommende weekend.

Når de brune blade og den friske vind melder efterårets ankomst, er det tid til at finde klubmestrene i de forskellige klasser, der afholdes hvert år. Der afholdes klubmesterskab i dressur og spring, og i begge discipliner er der en klasse både for pony og hest. Derudover kan man stille op i klassen Årets Elevrytter i dressur eller Minimesterskab i spring, og der er også en sløjfeklasse for de mindste i LD1. 

Alle festlighederne starter på lørdag den 19. november kl 10.30 med fælles vask og klargøring af heste, og første klasse er LD1 Sløjfeklasse, som starter kl 13.00. Konkurrencen og hyggen fortsætter søndag den 20. november kl 9.00, hvor 2. afdeling af dressurmesterskabet for hest afholdes.

Weekendens klubmestre præmieres med rosetter sponsoreret af DK Rosetter. Foto: Privatfoto

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at huske, at dagen afsluttes med en omgang fællesspisning, så er man til paprikagryde og godt selskab, skal man tilmelde sig det. Tilmelding er ikke kun for rytterne, men også for venner og familie.

Klubben opfordrer alle der har lyst til at kigge forbi til en dejlig weekend med ridning og fællesspisning.

Vil man gerne følge med i starttider og andet praktisk information, kan man gøre det på Han Herreds Hestesportsklubs facebookside. Husk at tage højde for, at tiderne kan ændre sig.

Vel mødt!