Kig forbi dyrskue i Fjerritslev på lørdag d. 21. maj

Foto: Jammerbugtposten.dk.

Hvis det skulle være sluppet nogen forbi, er der her lige en påmindelse om, at der på lørdag d. 21. maj er dyrskue i Fjerritslev på dyrskuepladsen. Også i år er der et spændende program med alt hvad der hører til – Bedømmelse af kvæg, mønstring af heste, børnedyrskue og selvfølgelig masser af muligheder for at få en kold øl eller sodavand og lidt lækker mad.

Dyrskuet åbner med flaghejsning, fællessang og en åbningstale ved borgmester Mogens Gade. Herefter følger et spændende program med bedømmelser, mønstringskonkurrence, tale ved LandboNords formand Niels Vestergaard Salling og mange andre spændende ting.

-- annonce ---

Traditionen tro er der også masser af aktiviteter for børnene – børnedyrskuet byder på træning af kæpheste samt kæphestestævne ved Brovst Rideklub, udstilling med kæledyr og uddeling af præmier til udstillerne på børnedyrskuet.

Man kommer ikke til at kede sig, for udover spændende udstillinger og fremvisninger af dyrene, er der også andet underholdning. Der er rally opvisning ved DCH Hanherred, som skal opleves, hvis man er glad for hunde og interesserer sig for hundetræning. Er man til gamle traditioner og hyggelig folkemusik, er der mulighed for at overvære opvisning i folkedans ved Tranum & Tolstrup Folkedansere. Derudover er der musikunderholdning ved Fjerritslev skoles Skoleorkester og Showband samt gymnastikopvisning ved Trekroner IF.

Man går ikke sulten fra dyrskue, for der er mulighed for frokost sponseret af Tican, som byder på grillstegt gris med tilbehør. Derudover kan du møde biavlere med honning og øl og smage på lokalt øl fra Bugtens Bryghus, Råd og Dåd fra Skovsgård.

Dyrskuet har igen i år udstilling af gamle landbrugsmaskiner og traktorer ved Hanherred Traktorlaug, og man kan også opleve udstilling af veteranbiler. Der er også mulighed for hestevognskørsel ved Thy Køreselskab. Derudover er der to nyheder på programmet i år: man kan prøve Disc golf ved Fjerritslev Gymnasium, og man kan tage sin hund med på dyrskue og prøve rally.

Der er mange forskellige ting på programmet, og der er noget for alle aldre, uanset hvilke interesser man har. Brug en hyggelig dag i dyrenes og landbrugets tegn på lørdag d. 21. maj på dyrskuepladsen i Fjerritslev og støt på den måde op om arrangementet og mulighed for dets afholdelse fremover. Programmet løber fra kl. 9.00 til kl. 16.30. Entré koster 50 kr. for voksne, 20 kr. for børn i alderen 5-12 år, og der er gratis entré for børn under 5 år. Vel mødt.