Har du ting i gemmerne, som du aldrig bruger? Bidrag til den grønne omstilling og få en stand til loppemarked til Grøn Lørdag i Aabybro

Rundkørslen ved Aabybro. Foto: Jammerbugt kommune

Foråret og sommeren er højsæson for loppemarkeder rundt omkring i landet – og nu kan du også få en stand til loppemarked i Aabybro. Det er Aabybro Handels- og Erhvervsforening, der står for arrangementet, og der er meget mere end loppemarked på programmet til Grøn Lørdag, der netop har fokus på det grønne.

Grøn Lørdag finder sted i Aabybro Centret på lørdag d. 30. april i tidsrummet 10-14. Loppemarkedet er naturligvis en del af den grønne ånd, da genbrug er en god måde at bidrage til den grønne omstilling på. Derudover byder Grøn Lørdag også på foredrag fra Aabybro Fjernvarme, som fortæller om fremtidige planer for fjernvarme i områderne Ryaa, Birkelse, Biersted og Nørhalne, så her er en god mulighed for at sætte sig ind i klimadebatten med ny viden omkring energiforbrug i lokallivet.

-- annonce ---

Overvejer du at bidrage til den grønne omstilling ved at køre i elbil, er her også mulighed for at blive klogere på det. Nissan Aabybro og Kaas Biler møder op og viser elbiler frem, hvor der er mulighed for at se nærmere på konceptet for elbiler og stille spørgsmål.

Vær selv en del af den grønne omstilling

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange tiltag, der efterhånden findes omkring grøn omstilling. Det kan også virke både svært og omfattende at gøre en reel forskel, men alle tiltag tæller, og Grøn Lørdag kan være din mulighed for at være en del af den grønne omstilling. At deltage i loppemarked og på den måde bidrage til genbrugskulturen er et godt sted at starte.

En stand til loppemarkedet koster 50 kr. Bestil et bord på www.aabybrohandel.dk.

Til Grøn Lørdag får du rig mulighed for at sætte dig ind i mange aspekter af den grønne omstilling – både gennem genbrug, energiforbrug og el-biler. Grøn omstilling er i fokus, men følges naturligvis med hyggen som vi kender det fra loppemarkeder med både hoppeborg og salg af hotdogs fra Pølse-Lise, så der er rig mulighed for at tage hele familien, små som store, under armen og afsted til Grøn Lørdag.

Læs mere om arrangementet og hold dig opdateret om eventuelle ændringer på www.aabybrohandel.dk og Facebook siden Aabybro Handels- og Erhvervsforening.