Få renset din kloak

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email


Det begynder at lugte i dit hjem, og det hjælper ikke lige meget hvor meget, du lufter ud, gør rent og tømmer skraldespand. Du opdager, at lugten kommer fra dit afløb, og du prøver at have vandet løbende i lang tid for at se, om det hjælper at få skyllet afløbet igennem – men nej.

Du indser, at det nok er ved at være tid til en Kloakrensning. Heldigvis er der god og professionel hjælp at hente, når du bor omkring Bjerringbro, Silkeborg og Viborg i Midtjylland. 

Tag det i opløbet

Det er en god idé at få tjekket din kloak, så snart du opdager, at der kommer f.eks. lugtgener. Hvis du udskyder opgaven for længe, kan du ende ud med at blive nødsaget til at skifte dine kloakrør, fordi de er gået til. Der kan for eksempel opstå permanente skader, hvis kloakken stopper helt til. Én lille prop bliver hurtigt til flere, og så har du problemet, der kan ende ud i omkostningsrige reparationer. 

Det er altid en god idé at få renset sin kloak af en professionel en gang imellem. En fagkyndig kan også lave en højtryksspuling, hvis først uheldet er ude, som måske kan få fjernet skidtet i din tilstoppede kloak. Hvis det ikke er helt klart for dig, hvad problemet er, kan du få lavet en TV-inspektion af dine kloakrør, hvor firmaet kan se, om der er lækninger, tilstopning eller måske rotter i dine kloakrør. 

Vær god ved dit kloaksystem

Den bedste at værne sig med, når du skal undgå en tilstoppet kloak og eventuel kloakrensning, er sund fornuft. Lad vær med at tabe for mange hår i dit afløb, skyl ikke hygiejnebind eller papir, som ikke er beregnet til at blive skyllet ud i toilettet. Undgå at komme for mange madrester og fedtstoffer i dit afløb. Og få tjekket din kloak jævnligt!