Træt af praktiske julegaver som sokker og køkkenudstyr? Spice juletiden op med en sex-julekalender

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email


Der går hurtigt hverdag i den med vasketøj, rengøring, oprydning, og mange andre praktiske ting, der skal nås i en travl hverdag, når man kommer hjem fra arbejde.

Det vigtigste i juletiden er nærvær, men det bliver hurtigt tilsidesat i den travle december måned, der hurtigt fylder kalenderen med praktiske gøremål og arrangementer. Vil du gerne lave om på det? Fordyb jer i hinanden med en sex julekalender.

Skift stress ud med nærvær

Der er intet mere vigtigt i juletiden end hinandens nærvær. Det gælder både familiære relationer, venner og kollegaer – men det gælder også hinanden som kærester. Det er vigtigt at finde tid til at nyde hinanden, og hvilken bedre mulighed er der for det end en sex-julekalender fra Sinful.dk ?

På den måde får i 24 sjove og frække idéer til, hvordan i kan nyde og udforske hinanden, og i kalenderen følger også 24 spændende produkter. Der skal være plads til leg – også i soveværelset, og det kan nemt lade sig gøre at finde tid til på trods af hverdagens stress og jag.

Skab en ny tradition

Der er mange traditioner i juletiden, og selvom det som oftest er hyggeligt og skønt at se frem til de ting, man plejer at fylde sin travle kalender med i december måned, kan det også være, at man trænger til et frisk pust. Har man en tendens til at have mange planer i december og glemme at bruge tid med hinanden, kan det være en god idé at indføre en ny tradition, som sørger for, at der bliver tid til det.

Nærvær er mange ting, og selvom det måske er hyggeligt at lave popcorn og se en film sammen i sofaen, kan det være, at i skal prøve noget andet. Det kan være spændende at skabe en ny tradition, og en sex-julekander kan være et godt sted at starte. Hvis man er typen, der ikke ser frem til julefrokost-ræset, lange køer i butikkerne, når der skal handles and, kartofler og gaver, er en sex-julekalender det perfekte sted at starte for at skabe en ny tradition, som man ser frem til hvert år sammen med sin kære.