Du kan stadig nå det – Indstil kandidater til Årets Idrætspriser 2023 i Jammerbugt

Borgmester Mogens Gade uddeler Årets Idrætspriser 2023 d. 6. december 2023 i Sport og Kulturcenter Brovst. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Du kan stadig nå det – Indstil kandidater til Årets Idrætspriser 2023 i Jammerbugt

Så er det NU, du skal indstille dine kandidater til Jammerbugt Kommunes Idrætspriser 2023, som bliver uddelt 6. december i Sport og Kulturcenter Brovst af borgmesteren.

Kender du dygtige idrætsudøvere, der fortjener at blive hyldet, og som har opnået topplaceringer ved et nordjysk, jysk eller dansk mesterskab – så send din indstilling.

Idrætsprisen

Idrætsprisen uddeles til idrætsudøvere (individuelle eller hold) i Jammerbugt Kommune, som i det indeværende år har vundet medaljer ved et godkendt nordjysk-, jysk- eller dansk mesterskab eller et højere rangerende mesterskab, eller på anden måde har gjort sig særligt fortjent til en idrætspris.

Fristen for indstillinger til Idrætspriser er søndag d. 26. november 2023.

”I Jammerbugt Kommune er vi beriget med et mangfoldigt foreningsliv, hvor mange dygtige idrætsudøvere hvert år opnår flotte resultater indenfor mange forskellige idrætsgrene. Dem er vi stolte af, og derfor ser jeg meget frem til at hylde dem og påskønne den store indsats og alle de flotte præstationer, som vores idrætsudøvere og -hold har opnået gennem året,” siger Borgmester Mogens Christen Gade.

Årets prisuddeling løber af stablen onsdag d.6. december 2023 i Brovst Sport- og Kulturcenter.

Indstil dit bud

Du kan indstille dine forslag til Årets Idrætspris på https://www.jammerbugt.dk/service-og-selvbetjening/fritid-og-faellesskab/events/idraetspris-lederpris-og-unglederpris/.

Fristen for indstillinger til Idrætspriser er søndag d. 26. november 2023.