Drinksarrangement modtaget med godt humør i Tinghuset i Fjerritslev

René Hjørnet Jensen holder foredrag i Tinghuset i Fjerritslev. Foto: Privat

I fredags var der godt humør, skøn mad og spændende drinks på programmet i Tinghuset i Fjerritslev, da 32 damer deltog i Cocktails & Dreams vol. 2 – et arrangement af Renés Vin og Grønt. Aftenen bød udover glade gæster på en workshop og et både spændende og underholdende foredrag om aftenens drinks med personlige historier undervejs.

Aftenen startede kl 18.00 med en velkomstdrink, som René stod for at udvælge og blande, hvorefter der blev serveret tapas bestående af syv forskellige små retter – herunder blandt andet stenbiderrogn på hjemmelavet blinis, spinatvaffel med varmrøget laks og friteret kugle af risotto med jomfruhummerhaler.

-- annonce ---

Efter maden startede en spændende workshop, hvor gæsterne blev inddelt i fire forskellige grupper. Hver gruppe fik udleveret en opskrift, drikkevarer og det nødvendige cocktail-udstyr til at blande en drink. De enkelte grupper havde til opgave at blande en drink, som resten af selskabet skulle smage på. Blandt det spændende udvalg af drinks var Piña Colada, Cosmopolitan, Summer Passion, Butterfly Fizz og Ellenor. Under workshoppen blev der serveret snacks og frugt – man skulle nødigt gå sulten hjem.

Foto: Privat

Udover workshoppen leverede René et spændende foredrag om de enkelte tidsperioder, de forskellige drinks fra aftenen tilhører. Undervejs i foredraget var der underholdende anekdoter og personlige historier – for eksempel blev historien om, hvordan René mødte sin kone Dorte fortalt under foredraget, akkompagneret af billeder af drinks, kærestepar og 90’er-hår fra Dorte og Renés personlige billedsamling. Spændende viden om aftenens drinks blev altså leveret med underholdning, som kun gavnede det gode humør i salen.

I løbet af aftenen blev der også afholdt små konkurrencer, og efterfølgende var der mulighed for at købe drinkssæt. Efter workshoppen og foredraget var der fri bar og hygge til ud på de små timer – lige hvad man trængte til efter en lang nedlukning under Covid19-Pandemien.