Dagens bolig: Spændende poolhus nær Vesterhavet!

Ørnebjergvej 26 Kordal Klit, 9493 Saltum
Print Friendly, PDF & Email

Spændende Pool-hus, beliggende på dejlig ugeneret grund op mod stort beplantet fællesareal med tennisbane, i den skønne natur ved “Lille Norge” og Kordal Klit.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Gåafstand til Vesterhavet og den brede hvide badestrand ved Saltum, med kort køreafstand til Faarup Sommerland, Blokhus og Løkken.

Huset fremstår i rigtig pæn vedligeholdelsesstand, og med jordvarmeanlæg fra 2007, som opvarmer poolen og radiator i stuen.

Indeholder entre med klinkegulv, lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche, åbent lyst køkken med alt i hvidevarer, med halvmur til stor stue med nyere gulvbelægning, loft til kip, brændeovn, 2 hemse med ekstra sovepladser, adgang til pool-afdeling og udgang til store terrassearealer.

4 soverum med 10 sengepladser, lækkert pool-rum med glasparti til stue, skøn swimmingpool, spabad og badeværelse med bruseniche og sauna.

Ørnebjergvej 26 Kordal Klit, 9493 Saltum

Der er fiber indlagt i huset. Huset sælges med alt indbo. Der er ikke udlejningsaftale på huset, hvorfor dette også står i rigtig pæn stand. Desuden integreret teknikrum og gode træterrasser rundt om huset. – Skønt hus på dejlig stor og ugeneret grund – der skal opleves!

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35