Dagens bolig: Skønt fritidshus med ude pool – Nær havet!

Koral Rev 7 9493 Saltum
Print Friendly, PDF & Email

Skønt fritidshus på super dejlig og ugeneret grund, i det naturskønne område ved Saltum strand, mellem Blokhus og Løkken, og med gåafstand til stranden og Vesterhavet.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Huset fremstår i rigtig pæn vedligeholdelsesstand over alt, og er løbende moderniseret. Opført i 2001 med kalmarbeklædning, plastvinduer, loft til kip, wellnessbadeværelse og el-gulvvarme i alle klinkegulve.

Foruden de fantastiske og ugenerede terrassearealer, forefinde skøn ude swimmingpool og integreret udhud med vaskemaskine og tørretumbler, samt carport med redskabsrum. Indeholder entre med klinkegulv og garderobeplads samt hems, lækkert spabadeværelse med klinkegulv, bruseniche og sauna, toilet med klinkegulv og håndvask.

Soveværelse med dobbeltseng og 2 skabe, køjeværelse med 4 køjer, lyst køkken med alt i hvidevarer, i åben forbindelse med spiseplads og dejlig stue med brændeovn, hems og udgang til hyggelige terrasser med ude swimmingpool, værelse med skabe.

Koral Rev 7 9493 Saltum

Der er indgået udlejningsaftale for sæson 2019, med mulighed for ejerspærring af ledige uger.- Et virkeligt skønt fritishus på fantastisk grund – Skal ses!

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35