Cheftræner Zinck roser sine spillere efter premierepoint

Cheftræner Bo Zinck Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC

Det var med en lang række ubekendte, at Jammerbugt FC lørdag gik ind til sæsonpremieren i en ny række og med intet mindre end fem debutanter i startopstillingen. Men cheftræner Bo Zinck fik klart svar fra sine spillere, der bevidste, at de er klar til NordicBet Ligaen.

Efter et jævnbyrdig opgør ude mod Hvidovre IF sled Jammerbugt FC spillerne et point hjem i en 1-1 kamp, hvor hele holdet viste gode takter.

-- annonce ---

– Der er mange gode ting, ud over det ene point, vi kan tage med videre herfra. Vi starter lidt nervøst, men spiller bedre i anden del af første halvleg og bedre endnu i anden halvleg. Vi får ramt dem der, hvor vi gerne vil, og vi skaber de chancer vi skal, evaluerede Bo Zinck på vej hjem mod Jammerbugten i en bus med en flok trætte, men også tilfredse spillere.

– Vi har dem i starten af anden halvleg, hvor vi også får scoret og har flere chancer til at score yderligere. Da de så får udlignet, kommer vi lidt under tryk i en periode, og da de så får en udsivning, er vi simpelthen for trætte til at få det udnyttet, forklarer cheftræneren og roser sine spillere for indsatsen.

– Alt i alt var det en super indsats og vi får vist, at vi bestemt kan være med her i NordicBet Liga. Det er aldrig nemt på udebane, og slet ikke her i den næstbedste række. Hvidovre er et godt hold, som har masser af kvalitet at byde ind med, så det var dejligt at se, at selvom vi på mange måder er et nyt hold, så holder vi fast i mange af de samme dyder, som vi lykkedes på i sidste sæson. Det var dejligt at se og samtidig også en fornøjelse at se både gamle og nye spillere bød sig til. Det så godt ud over hele linjen og vi får ryddet ud i nogle af de fejl, vi lavede i træningskampene. Så det var pil op, en glimrende første indsats, og jeg er stolt og glad for drengenes indsats. Nu handler det om, at vi får bygget på lag for lag den næste tid. Vi skal spilles endnu mere sammen og vi skal have arbejdet videre på truppen. I den kommende uge arbejder vi videre og gør os klar til at møde Lyndby Boldklub hjemme i Jammerbugten, slutter Bo Zinck og puster ud, inden en ny travl træningsuge venter.

Jammerbugt FC møder Lyngby BK hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena fredag d. 30. juli kl. 19.00.