Bliv uddannet i alternativ behandling

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Dette er sponsoreret indhold

Alternativ behandling er en behandlingsform, som vinder mere og mere frem. Alternativ behandling betyder i de fleste sammenhænge, at der ikke er nogen medicinsk bevisføring for, at behandlingen virker. Men i mange tilfælde oplever folk med forskellige smerter eller lidelser, at alternativ behandling har gjort mere for dem, end de medicinske løsninger, som de har prøvet.

Har du lyst til at prøve kræfter med at lære alternativ behandling, kan du sagtens uddanne dig inde for det. Der er mange spændende alternative behandlingsformer, som man kan uddanne sig indenfor. Og når man er færdig med uddannelsen, så kan man komme ud på arbejdsmarkedet, og enten starte op som selvstændig klinik, eller arbejde hos andre, hvor mang kan få lov at bruge sine nye kompetencer. 

Akupunktur 

En af de alternative behandlingsformer, som man kan uddanne sig indenfor, er akupunktur. Man kan tage en akupunktur uddannelse og dermed blive uddannet akupunktør. Akupunktur er en alternativ behandlingsform, hvor man benytter små nåle, som sættes i kroppen, på det der hedder akupunkturpunkter. Hvis man tager uddannelsen igennem Lasota, for man den bedste uddannelse inden for akupunktur, som der er på markedet lige nu.

Gennem uddannelsen hos Lasota, får man selvfølgelig alt den viden og undervisning, som man skal have, men udover det får man også to uger i Beijing med undervisning på hospitaler. Det utrolige ved denne mulighed er, at akupunktur stammer fra Kina, og er oprindeligt en Kinesisk folke medicin, som bruges til behandling af mange forskellige symptomer og skader.

Derfor er det helt specielt for uddannelsen hos Lasota, at de kan tilbyde denne autentiske og lærerige oplevelse, at se akupunkturen blive benyttet og selv benytte metoden, i det land hvor den kommer fra, og hvor den i mange generationer har været brugt som behandlingsmetode. 

Zoneterapi 

Zoneterapi er en anden alternativ behandlingsform, som har gjort en forskel for rigtig mange mennesker. Det er en terapiform, hvor man går ind gennem massage af fødderne, og behandler betændte eller problematiske områder i resten af kroppen. I zoneterapien ansér man fødderne for at være et slags kort over resten af kroppen.

Her har hver en lille nerve, tarm og hårstrå en forbindelse til et bestemt sted på fødderne, og derfor kan man behandle resten af kroppen, ved kun at trykke ét sted på foden. Det er en meget spændende behandlingsform, hvis resultater overrasker næsten alle der prøver den. Det er nemlig helt utroligt, hvoran man kan behandle smerter i maven, ved at trykke på fødderne.

Du kan også tage zoneterapeut uddannelsen hos Lasota. Uddannelse tager omkring to år, og indbefatter en hel del forskellige fag, som skal gøre dig klogere, på både kroppens anatomi og på socialpsykologen. Efterfølgende åbner uddannelsen op for en rigtig spændende arbejdsgang, hvor man får lov at hjælpe rigtig mange mennesker, og se deres smerter forsvinde i løbet af behandlingen.

Med uddannelsen som zoneterapeut er det også muligt, både at starte sin egen praksis, og at blive ansat i allerede igangværende praksisser.