150.000 kr. i donation til PGU Fitness

Der var stor glæde i PGU Fitness i Jetsmark Idrætscenter. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

150.000 kr. i donation til PGU Fitness

Sparekassen Danmark Fonden Hvetbo’s bestyrelse repræsenteret ved fmd. Chr. Hem og Rikke Madsen, afdelingsdirektør i Pandrup afdelingen, besøgte PGU Fitness i Jetsmark Idrætscenter.

Anledningen var en overrækkelse af en donation på 150.000 kr. fra Fonden.

Christian Hem fortalte, hvorfor Fonden havde valgt at imødekomme foreningens ansøgning. Fonden anser PGU Fitness, som en vigtig facilitet for unge mennesker i lokalområdet og som et aktiv for Jetsmark Idrætscenter, – som den væsentligste begrundelse for bevilling af donationen. Der var samtidig anerkendende ros til  foreningen for, at kunne drive sådan et center med frivillig arbejdskraft.

Repræsentanter fra PGU Fitness udvalg og bestyrelse kvitterede med et kæmpe stort og begejstret tak for den flotte donation.

Inger Kristensen, fmd. for PGU oplyser, at der er søgt om tilskud til nye cardiomaskiner og understreger at denne donation er en meget fin og solid start.

Charlotte Thorsager Kronborg, teamleder af PGU Fitness in- & outdoor, PGU bestyrelse er jublende glad og fortæller, at medlemmerne af PGU Fitness har taget godt imod det nye Fitnesscenter og er sikker på, at et nyt løbebånd tilknyttet Mywellness app vil vække stor jubel og blive flittigt brugt af de mange medlemmer i alle aldre.

-Det var et værdifuldt besøg, med stor taknemlighed til Sparekassen Danmark Hvetbo Fond, afslutter Claus R. Jensen, PGU bestyrelse og forretningsudvalg.

LÆS OGSÅ: Undgå uheld med løse hunde på stranden