11 år og 100 halvmaraton

En løbeglad Familie. Asger Ernst Rasmussen fra Klim gennemførte forleden sit officielle halvmaraton nr. 100 Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

11 år og 100 halvmaraton

I weekenden blev der afholdt rundeløb og halvmaraton i Klim. I den forbindelse løb Asger Ernst Rasmussen fra Klim sit officielle halvmaraton nr. 100, og er dermed en af, hvis ikke landets yngste, som har løbet den distance så mange gange.

Der var deltagere langvejs fra, som havde taget turen for at være med til fejringen. Samtidig løb hans bedstemor og mor deres halvmaraton nr. 300 og storebror tog nr. 169. Når de tre generationer er af sted på tur er det ikke hastigheden men hyggen, som er i højsæde og det er kvalitetstid, hvor alt muligt bliver vendt.

Blandt deltagerne var der også nogen, som havde valgt at udskifte det traditionelle løbetøj med flotte og farverige jakkesæt. De kiggede dog lidt, da de i en af depoterne mødte selveste julemanden, som stod klar med slikkurven.

Det var en dag fyldt med løbeglæde og feststemning i Klim, hvor både rekorder og hygge blev fejret på tværs af generationer og løbestilarter.

Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn