𝐏å𝐬𝐤𝐞𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭 𝐢 𝐀𝐚𝐛𝐲𝐛𝐫𝐨

Foto: Oplev Dit Aabybro
Print Friendly, PDF & Email

Mandag d. 29 marts kan der tælles påskeæg rundt i Aabybro:

Der skal tælles hvor mange æg, der er hængt op og der er hjælp at hente via et luftfoto over ruten, hvor æggene hænger. Når alle æggene er fundet skal man skrive en besked til Oplev Dit Aabybro på Facebook med antal fundne æg, navn og et telefonnummer som man kan træffes på, hvis man bliver den heldige vinder. Der trækkes lod imellem de rigtige svar mandag d. 5. april.

Torsdag d. 1. april er der påskeskattejagt i to variationer

Én for de 3-6 årige ved skoven på Anlægsvej og en for 7-10 årige rundt om søen i Aabybro. Jagten starter fra kl. 9:00 og indtil kl. 17:00. Man kan printe sit svarark her: https://www.dropbox.com/…/AABdctO3sIKjGwO8ufYSHAsYa… Har man ikke mulighed for at printe det, kan der hentes et svarark hos Aaby Bageren på dagen. Tag et billede med Jeres løste opgave og send det i en besked til Oplev Dit Aabybro på Facebook med navn og telefonnummer. Der trækkes en vinder mandag d. 5. april.

Fredag d. 2. april vil der være lasergame i Aaby Skoven på Østre Hovensvej

Aalborg Funcenter kommer med udstyr og laver hold. Der spilles i fire tidsperioder: kl. 12, 13, 14 og 15. Der er 20 pladser pr. periode. Tilmeldingen skal ske her: info@funcenter.dk eller her 28 31 21 01. Det koster 100 kroner at deltage, som skal betales ved ankomsten.

Søndag d. 4. er der stafet for de hurtige (Alder 15-99)

Her gælder det om at nå hen til påskeharen først og modtage det haren står med i hånden. Man skal være vågen og følge godt med, når der bliver postet et billede ud på Oplev Dit Aabybros Facebookside med lokationen for findestedet. Der er fine påskeæg på højkant.