Fantastisk sæson hos BK Orion i Fjerritslev

Et udpluk af deltagerne ved torsdagstræning i BK Orion Bagerst nummer 5, 4, og 3 fra højre ses Cecilie Bang, Susanne Hermansen og Mogens Breum. Foto: Jammerbugtposten.dk

Fantastisk sæson hos BK Orion i Fjerritslev

For et år siden var den gamle traditionsrige bokseklub i Fjerritslev nede i en bølgedal, hvor medlemstallet var raslet helt ned på blot seks medlemmer, trænerstaben var stort set forsvundet og et forsøg på at flytte til andre træningsfaciliteter i byen var mislykket.

-- annonce ---

Mogens Breum kom for ca. 1 år siden tilbage som formand og på generalforsamlingen i April måned 2022 blev der valgt fornyet energiske personer ind i bestyrelsen. 

Torsdag aften den 16. marts hvor Jammerbugtposten.dk kiggede forbi klubben, til en snak om det forgangne år med formand Mogens Breum og bestyrelsesmedlemmerne Cecilie Bang og Susanne Hermansen, var der igen fyldt med liv i bokseklubbens træningslokaler på Håndværkervej 15 i Fjerritslev. 

– Klubben var gået helt i stå, medlemmerne var forsvundet og der var slet ingen aktiviteter. Det var frygteligt, at stå udenfor og se på, fortæller Mogens Breum og bliver bekræftet med anerkendende nik af Cecilie og Susanne.

– I april måned sidste år kom der frisk energi ind i bestyrelsen og siden denne sæson startede lige efter sommerferien, er klubben vokset fra 6 til 54 betalende medlemmer og der er igen masser af unge mennesker, der dyrker boksning og træning i BK Orion, fortæller Mogens og kigger fra mødebordet i opholdsrummet gennem vinduet til træningsrummet, hvor omkring 30 børn og unge i en skøn blanding, er ved at afslutte dagens træning med en omgang dødbold – Der er smil på læben og hvor skinner det tydeligt igennem, at klubben har et godt fællesskab.

Formand for BK Orion Mogens Breum Foto: Jammerbugtposten.dk

Ikke en holdsport men en klubsport

Til trods for at der er tale om mange nye medlemmer, lykkedes det alligevel for mange af medlemmerne at vinde diplomer til stævner. Medlemmerne og deres forældre hepper på hinanden og den særlige klubånd, som har kendetegnet BK Orion i mange år, blomstre igen efter få års stilstand. 

– Vi har fået sammensat en god bestyrelse, hvor alle tager ansvar og ikke er bange for også at gøre noget på egen hånd. Det er rigtig godt og har på kort tid vist, at bokseklubben har sin berettigelse og kan tiltrække masser af unge herud. For som vi plejer at sige, hellere et ringhjørne end et gadehjørne, slutter Mogens Breum og slår ud i en latter, der smitter i hele møderummet. 

Mogens Breum valgte i 2020 at stoppe som formand i BK Orion efter mere end 50 år som aktiv formand og bestyrelsesmedlem i klubben. Den 27. februar 2023 rundede han 70 år, men som han selv udtrykker det, er det jo blot et tal. 

Han bliver dog rørt, da han fortæller om hvordan klubbens medlemmer, forældre, trænere og tidligere boksere var mødt op for at overraske ham i anledning af hans fødselsdag – Indtrykket er tydeligt, Mogens Breum er en rigtig klubmand og hans hjerte ligger hos bokseklubben i Fjerritslev, BK Orion.   

BK Orion afholder generalforsamling d. 19. april 2023, hvorefter at sæsonen slutter. Træningsmulighederne reduceres gennem sommeren for igen at starte op med fuld kraft midt i august måned.

LÆS OGSÅ: Borgere i Jammerbugt Kommune får reminder om at forny kørekortet

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn