Det rette udstyr til din næste havefest

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Det rette udstyr til din næste havefest

Vi går sommeren i møde, hvilket betyder, at det snart er højsæson for de eftertragtede sommerfester. Sommeren plejer at være godt fyldt op med havefester, festivaler og andre udendørsarrangementer, hvor mange mennesker kan samles og nyde det danske sommervejr. Står du selv og planlægger en fest inden for den nærmeste fremtid, ved du uden tvivl, hvor meget planlægning der følger med. Det er nemlig ikke kun gæstelisten, som skal på plads, når der skal holdes sommerfest, men også en masse andre praktiske ting, som man hurtigt kan komme til at glemme.

Undgå den klassiske toiletkø

En ting, som mange tager for givet, og ikke umiddelbart skænker en tanke, før der er meget brug for det, er toiletforholdene for gæsterne. Inviterer du op imod fyrre mennesker, kan et enkelt eller to badeværelse i hjemmet være presset, hvoraf det er en god idé at leje en toiletvogn, som kan stå i haven eller i indkørslen. På den måde har gæsterne rig mulighed for at ordne, hvad end der nu skal ordnes, uden der konstant er rend og kø inde i huset.

Hav et telt i til lange fester og i tilfælde af uvejr

Udover at have et sted, hvor folk kan gå for sig selv, er det selvfølgelig også vigtigt at have styr på, hvor festen skal foregå. Har du en stor have, er det oplagt at sætte nogle borde og stole ud, hvor I kan opholde jer i løbet af dagen. Det danske sommervejr er dog uforudsigeligt, så uanset hvor meget du håber på godt vejr, er der altid en reel frygt for, at det arter sig anderledes end ønsket. Lej derfor eventuelt et stort havetelt, hvor I kan være, hvis uvejret skulle melde sig. Teltet vil også være fint om aftenen, hvor sommernætterne kan blive lidt køligere, eller der begynder at falde dug. På den måde kan I også rykke festen ”indenfor” og generere naboerne mindst muligt. 

Service til enhver gæst

Det er de færreste, som har service nok til at servere for over tyve mennesker. Det er heldigvis muligt at leje både glas, tallerkner og bestik, så du ikke behøver at gå ud og investere i alt dette, hvis du ikke regner med, at holde sådan en type fest igen inden for nærmeste fremtid. Ved at leje alt servicen, slipper du også selv for at opbevare det efterfølgende. Stel til fyrre mennesker fylder meget hurtigt nogle skabe.