Vind billetter til Grace James’ “Wild Fire Tour 2024” Biografkoncert i Aabybro

Foto: Grace James' "Wild Fire Tour 2024"
Print Friendly, PDF & Email

Vind billetter til Grace James’ “Wild Fire Tour 2024” Biografkoncert i Aabybro

Oplev Grace James – den danske indiefolk/rock-duo med stærke vokaler og fantastiske sange.

Grace James, den nye sensation inden for dansk indiefolk/rock, er klar til at indtage scenen med deres Wild Fire Tour 2024. Denne unikke duo, bestående af Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, er ikke kun kendt for deres henrivende sange, men også for deres intense liveoptrædener.

Med rødder i en gylden æra af musikhistorien, kan du forvente en lyd, der minder om storheder som Crosby, Stills, Nash & Young, Fleetwood Mac, Mumford and Sons og The Lumineers. Grace James’ seneste single “Wildfire” er en sand perle af musikalitet og passion.

“Wildfire handler for os om at være ekstremt passioneret i vores liv – musikken er vores passion. Samtidig har vi en frygt for ikke at finde den rette balance mellem kærlighed, samarbejde, familieliv og arbejde. At udleve vores fulde potentiale kan have sine negative konsekvenser. Vores liv som duo er næsten symbiotisk – både på godt og ondt. Vi er kreative sjæle, forretningsmennesker, forældre og partnere. Når man lever så tæt, bliver man også ramt af frygten for at miste, skubbe hinanden væk eller udbrænde i kærligheden.” – Stine Flyvholm, Grace James

Grace James’ musik minder os om noget velkendt, men alligevel nyt og forfriskende nordisk. Når de besøger Kulturcenteret i Aabybro, medbringer de ikke kun deres musik, men også en visuel oplevelse i form af en biografkoncert. Stemninger og historier i musikken forstærkes gennem video og fotos, hvilket skaber en unik dybde i deres performance.

Vind billetter på Jammerbugtposten.dk
Har du lyst til at opleve Grace James’ magiske musik live? Vind billetter til deres biografkoncert på Jammerbugtposten.dk! Dette er en enestående mulighed for at komme tættere på sangene, musikerne og deres inderste tanker og følelser.

For at deltage i konkurrencen om billetterne skal du blot sende en mail til redaktion@jammerbugtposten.dk og du er med i lodtrækningen. Vinderne af 2×2 billetter trækkes tirsdag aften.

Du kan også deltage i lodtrækningen her:

  Deltagelse i konkurrence:

  Når du deltager i konkurrencen, bliver du ved samme lejlighed tilmeldt nyhedsbrev fra Jammerbugtposten.dk, hvor du helt gratis kan læse dagens nyheder direkte fra din indbakke.

  Koncertinformation:
  Dato og tidspunkt: Torsdag 14. marts 2024 kl. 20.00
  Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
  Indgang til koncertsalen åbnes: 30 min før koncertstart
  Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
  Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
  Billettyper: Standard billet: 200 kr. + gebyr (10 kr.)

  Første single og titelsangen “Wildfire” fra deres EP ramte landet med en kraftfuld lyd og uovertrufne sangstemmer. Grace James er ikke bare dygtige sangskrivere, de er også en formidabel liveoplevelse. Så gå ikke glip af chancen for at vinde billetter til en koncert, der vil røre dig dybt!

  Billetter til koncerten på Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro sælges på deres hjemmeside: https://kec-jammerbugt.billetsalg.dk/

  Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

  Skriv venligst en kommentar
  Indtast dit navn