Vanvidsbilist satte flere liv på spil – Politiet efterlyser vidne på eftersættelsesruten ved Brovst

Politibil Jammerbugtposten.dk
Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Vanvidsbilist satte flere liv på spil – Politiet efterlyser vidne på eftersættelsesruten ved Brovst

Politikommissær Lars Jensen fra sagscenteret på Hjørring Politistation beretter om en farlig situation, hvor en bilist nægtede at standse efter politiets anvisning og i stedet forsøgte at flygte fra politiet.

Eftersættelsen begyndte onsdag kl. 16.50 og sluttede kl. 16.58. Den strakte sig gennem området Bratbjerg Østbakken, Tranumvej, Dybdalsvej, Tranum Engvej, Melkær og Gungervej. Den farlige jagt sluttede i et mindre sammenstød mellem vanvidsbilisten og en patruljebil.

Politiet har tidligere efterlyst og fået kontakt til nogle fodgængere, men vil meget gerne i kontakt til bilister, der blev passeret under biljagten.

Politiet opfordrer dermed bilister, der blev passeret under eftersættelsen, til at træde frem og dele deres observationer. Især én bilist, der undgik at blive påkørt, ønskes kontakter politiet, da patruljen ikke formåede at registrere bilens oplysninger. Enhver information er værdifuld for efterforskningen af denne hændelse.

Vanvidsbilisten blev målt til at køre 140 km/t i en 80 km/t zone og var desuden påvirket af narkotika samt uden gyldigt kørekort. Bilen er nu beslaglagt, og føreren, en 32-årig mand, står overfor retslige konsekvenser som følge af sit farlige kørselsmønster.

Borgere, der har set eller hørt noget i forbindelse med hændelsen, opfordres til at kontakte politiet på telefonnummer 114.

LÆS OGSÅ: Snestormslignende tilstande i aften i Jammerbugt

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn