Udendørs baneanlæg åbner igen i Jammerbugt Kommune

Stadion i Tranum Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

På baggrund af torsdagens meddelelse om genåbning af Danmark åbner Jammerbugt Kommune nu de kommunale baneanlæg igen.

Det meddeler folkeoplysningsudvalget i Jammerbugt Kommune på deres Facebookside.


Vej og Park har ifølge folkeoplysningsudvalget meddelt, at alle anlæg er passet og plejet som vanligt og står klar til brug.

Det vil derfor nu være muligt at dyrke udendørs aktiviteter indenfor de af sundhedsmyndighederne fastsatte regler. Forsamlingsforbuddet på højest 10 personer er fortsat gældende. Derudover er klubhuse m.v. fortsat lukkede.


Opdateret kl. 15.58.

I en pressemeddelelse forklarer Jammerbugt Kommune, at faciliteterne er klar til at tage imod fodboldstøvlerne, og flere er klar til at starte op med det samme, men at ingen starter op, førend de er klar til at overholde alle retningslinjer. 

Da klubhuse fortsat skal være lukkede må omklædning ske hjemme, og det er kun trænere/ledere, der må hente materialer i klubhusene til aktiviteterne.

Rammerne for træningen og aktiviteterne bliver altså anderledes, men alligevel er der meget at se frem til. 

”Idræts- og foreningslivet er en vigtig del af Jammerbugt Kommune, og en vigtig del i mange menneskers liv. Nu, hvor foråret er godt i gang, så er det skønt, at vi igen kan åbne for udendørsaktiviteterne, og jeg ved, at de ude omkring i klubberne og foreninger gør alt, så de kan åbne snart igen”, fortæller formand for Kultur- Fritids- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen.