Tranum Strandgård: Koncert med Harp & Arp den 20. juli

Harp & Arp Extreme Chill 2. Pressefoto.
Print Friendly, PDF & Email

Onsdag den 20. juli kl. 20 slår Tranum Strandgård dørene op for årets 4. koncert, hvor værterne er den islandsk-danske duo Harp & Arp, som består af ægteparret Katie Buckley og Jesper Pedersen. Harp & Arp spiller musik for harpe og modulopbygget synthesizer.

Musikken, som parret har skabt i en slags fælles imaginær verden, bliver til i nuet og bevæger sig i skiftende stemninger fra rolige tonale klange til abstrakte rejser i lyd og rum.                                                                                                                                                               

Katie og Jesper har base i Reykjavik, Island, hvor de begge er aktive i musikmiljøet. Katie er født og opvokset i USA og er uddannet harpenist. Til dagligt er hun førsteharpenist i Islands Symfoniorkester, og foruden orkesterspillet medvirker hun i diverse klassiske og kammermusikalske sammenhænge i Island. Jesper, der er opvokset i Vendsyssel, er komponist og improviserende musiker. Han underviser og arbejder primært inden for feltet elektronisk musik og lydkunst, men skriver også værker for kammermusikbesætninger. Hans musik er eksperimenterende med en vis forankring i ambient musik og soundscape.