Fed rock og stæk tobak i Blokhus – Syng med på Shu-Bi-Duas kendte hits med Hardinger Band

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email


Rækken af de populære gratiskoncerter på Torvet i Blokhus fortsætter.
Torsdag den 21. juli vil Hardinger Band med Michael Hardinger i spidsen indtage Torvet med hits som ”Stærk Tobak”, Står på en Alpetop” og “ Hvalen Hvalborg”.

Hardinger Band er kendt for sin fantastiske sceneoptræden og er det tætteste, man kommer på det oprindelige Shu-Bi-Dua band med hele tre originale medlemmer. Hardinger Band har tidligere besøgt Blokhus og vil uden tvivl skabe en folkefest med et sandt orgie af fællessang og fed rock, når alle de gamle hits med Shu-bi-dua hits brager over scenekanten.


Romhandleren

Inden har Romhandleren sørget for at få stemningen er helt i top. Festorkestreret Romhandleren kan med sine mangeårige erfaring sætte gang i enhver fest med en suveræn blanding af alle de gamle og nutidige hits. Orkestret byder på en nostalgisk tur tilbage til tiden med skulderpuder og college sko, og frem til de sidste nye pophits, der med garanti vil få Torvet til at gynge.

Team Blokhus Rocks

Som altid er det Torvegruppen, en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der inviterer til gratis stående koncert med fuld blus på stemningen. På Torvet vil man møde de frivillige fra ”Team Blokhus”, som står klar til at assistere med alt fra udskænkning af kolde fadøl til rengøring af toiletterne.

-Uden de mange frivillige kunne vi ikke afvikle koncerterne. Vi føler os meget privilegerede med så mange ildsjæle, der knokler fra morgen til sen aften for at give de mange gæster en god oplevelse. Modsat mange andre steder har vi ikke haft problemer med at finde nok frivillige til koncerterne, hvilket bevidner det store arrangement, vi oplever blandt de frivillige, siger Jannie Ratke eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus og fortsætter.

– Desuden vil vi gerne slå et slag for at folk støtter koncerterne, så vi også fremover kan afvikle koncerter. Det er ingen hemmelighed, at alting bliver dyrere, derfor har vi brug for publikums hjælp. Man kan støtte koncerterne på tre måder: Der kan tegnes et fast støttemedlemskab på 29 Kr. pr. md, sendes en valgfri donation, og sidst men ikke mindst kan man støtte vores tre barer, afslutter Jannie Ratke.